Design & Technik Stúdió

Blog

mosogatók
Szűrés törlése
Konyhabútor trendek 4.rész
10
Jan

Szeretne új konyhát de nem tudja pontosan, hogy mire is van szüksége? Segítünk kategorizálni a sok konyhabútort, hogy ne vesszen el a nagy választékban. Legújabb konyhabútor márkánk, a Schüller Küchen a legnépszerűbb konyhabútor kollekcióit 4 nagyobb kategóriába sorolja, mellyel igyekszik a nemzetközi vásárlók legkülönbözőbb igényeit/ízlését lefedni. Előző cikkünk a városi stílus kedvelőinek szólt, most pedig a gourmet kategóriát vesszük górcső alá.

Konyhabútor trendek 3.rész
28
Dec

Szeretne új konyhát de elveszik a nagy választékban? Segítünk kategóriákra bontani és ezzel átláthatóbbá tenni a kínálatot. Így könnyebben szűkítheti a kört saját igényei szerint. Új konyhabútor márkánk, a Schüller Küchen a legnépszerűbb konyhabútor kollekcióit 4 nagyobb kategóriába sorolja, mellyel igyekszik a nemzetközi vásárlók sokszínű ízlését lefedni. Első cikkünk a természetes stílus kedvelőinek szólt, második cikkünk a családi kategóriát vette górcső alá, most pedig a városi kategóriát mutatjuk be részletesebben.

07
Dec

Új konyhát szeretne de elveszik a nagy választékban? Segítünk kategóriákra bontani és ezzel átláthatóbbá tenni a kínálatot. Új konyhabútor márkánk, a Schüller Küchen a legnépszerűbb konyhabútor kollekcióit 4 nagyobb kategóriába sorolja, mellyel igyekszik a nemzetközi vásárlók legkülönbözőbb igényeit/ízlését lefedni. Előző cikkünk a természetes stílus kedvelőinek szólt, most pedig a családi kategóriát vesszük górcső alá.

Konyhabútor trendek
28
Nov

Új konyhát szeretne de elveszik a nagy választékban? Segítünk kategóriákra bontani a kínálatot a Schüller Küchen segítségével, hogy könnyebben tudja definiálni, hogy igényeihez mi áll a legközelebb.

Praktikus ötletek kis konyhák beépítéséhez  (2.rész)
31
Okt

Ahogy előző cikkünkben már írtunk róla, kis alapterületű konyha esetén sem kell lemondanunk a teljes funkcionalitásról, ugyanis jól átgondolt tervezéssel és praktikus megoldásokkal kényelmes, használható konyhát tudunk kialakítani kis térben is. Ennek eléréséhez további hasznos tanácsokat gyűjtöttünk össze. 

Praktikus ötletek kis konyhák beépítéséhez
26
Okt

Kis alapterületű konyha esetén sem kell lemondanunk a teljes funkcionalitásról, ugyanis jól átgondolt tervezéssel és praktikus megoldásokkal kényelmes, használható konyhát tudunk kialakítani kis térben is, ahol az esztétikum sem szorul háttérbe. Ennek eléréséhez összegyűjtöttünk pár hasznos tanácsot. 

Miért terveztessen egyedi konyhabútort? (3.rész)
30
Szept

A konyha egy lakás lelke, hiszen nemcsak főzésre használjuk, hanem közösségi tér funkciója is van. Ezért érdemes időt és energiát szánni a személyre szabott kialakításra. Ebben a részben ár, időtállóság, minőség és ergonómia szempontjából vizsgáltuk a terveztetett konyhabútorokat.

Miért terveztessen egyedi konyhabútort? (2.rész)
21
Szept

A konyha egy lakás lelke, hiszen nemcsak főzésre használjuk, hanem közösségi tér funkciója is van. Sok család együtt étkezik benne, megbeszélik a napi ügyeket, együtt kávéznak a barátok, és a vendégek is sokszor itt foglalnak helyet. Nem mindegy tehát, hogy milyen módon öltöztetjük fel és milyen időtávban gondolkodunk, vagyis milyen konyhabútort választunk. A téma kapcsán a saját igények és a minőség jelentőségét vettük végig az előző részben.

Miért terveztessen egyedi konyhabútort? (1.rész)
30
Aug

A konyha egy lakás lelke, hiszen nemcsak főzésre használjuk, hanem közösségi tér funkciója is van. Sok család együtt étkezik benne, megbeszélik a napi ügyeket, együtt kávéznak a barátok, és a vendégek is sokszor itt foglalnak helyet. Nem mindegy tehát, hogy milyen módon öltöztetjük fel és milyen időtávban gondolkodunk, vagyis milyen konyhabútort választunk.  

Praktikus tárolási megoldások a konyhában (2.rész)
11
Aug

Kényelmes tároló helyekre vágyik a konyhában? Szeretné, ha minden kéznél lenne? Ha mindennek esztétikus, mégis könnyen elérhető helye van a konyhában, az lényegesen megkönnyíti a hétköznapokat. Ezért az előző részben már mutattunk be pár példát praktikus tárolási megoldásra inspiráció gyanánt azoknak, akik új konyha tervezésén vagy régi felújításán gondolkodnak. Ebben a részben folytatjuk a sort. 

Praktikus tárolási megoldások a konyhában (1.rész)
30
Júl

Kényelmes tároló helyekre vágyik a konyhában? Szeretné, ha minden kéznél lenne? 

Az Impuls konyhák rengetek praktikus tároló megoldással választhatók. Ezekből mutatunk be pár példát inspiráció gyanánt azoknak, akik új konyha tervezésén vagy régi felújításán gondolkodnak. 

Hogyan vásároljunk mosogatót? (4.rész)
15
Júl

Az igényeinkhez mérten ideális mosogató kiválasztásához az első ezzel a témával foglalkozó cikkünkben már sorra vettük az anyagválasztás és a színválasztás szempontjait, aztán a másodikban a kényelem, az elhelyezés és a megfelelő szekrény méret jelentőségét vizsgáltuk meg, majd a harmadik részben a stílus és a megfelelő forma volt terítéken, negyedik azaz befejező részünkben pedig a beépítési lehetőségeket és a csapokat vesszük górcső alá.

Hogyan vásároljunk mosogatót? (3.rész)
30
Jún

Az igényeinkhez mérten ideális mosogató kiválasztásához az első ezzel a témával foglalkozó cikkünkben már sorra vettük az anyagválasztás és a színválasztás szempontjait, aztán a másodikban a kényelem, az elhelyezés és a megfelelő szekrény méret jelentőségét vizsgáltuk meg, ebben a részben pedig a stílus, a forma és a méret lesz terítéken.

Hogyan vásároljunk mosogatót? (2.rész)
13
Jún

A igényeinkhez mérten ideális mosogató kiválasztásához az előző cikkünkben már sorra vettük az anyagválasztás és a színválasztás szempontjait, ebben a részben pedig a kényelem, az elhelyezés és a megfelelő szekrény méret jelentőségét fogjuk részletezni.

Hogyan vásároljunk mosogatót? (1.rész)
07
Jún

A konyhában a főzés/sütés mellett a legtöbb időt az edények és egyéb konyhai eszközök tisztán tartásával töltjük. Ezért aztán egyáltalán nem mindegy, hogy ezt milyen minőségű és kialakítású mosogatónál végezzük.