Design & Technik Stúdió

Impuls konyháról bővebben

ÜDVÖZÖLJÜK AZ IMPULSUS KONYHÁK VILÁGÁBAN

 

Az Impuls konyhabútorok széles választéka a moderntől, a klasszikusig ad segítséget a személyiségükre szabott konyha megtervezésében. Az otthon szíve a konyha, ahol a család apraja-nagyja élvezheti az Impuls konyhabútor által biztosított kényelmet. A korszerű anyagok, technikai újítások és a több évtizedes tapasztalat garantálja, hogy Ön és családja boldogan használhatja a hétköznapokban és az ünnepekre, családi és baráti összejövetelekre egyaránt.

Még nem tudjuk, hogy fog kinézni az Ön új IMPULSUS konyhabútor összeállítása, de azt tudjuk, hogy mi törekszünk a lehető legjobb használhatóság megvalósítására. Választhat a fiatalos, divatos színösszeállítások, a megtévesztően valódi fa dekorok, és az inspiráló dizájnkombinációk közűl. A belső vasalatok, az intelligens tárolóhely variációk, valamint az innovatív elektronikai eszközök és az energia takarékos LED világítások, mind-mind segítenek az álmok valóra válásában.

MINŐSÉG KORREKT ÁRAKON

A jó minőségnek nem kell drágának lennie, ezt már több mint három évtizede bizonyítjuk. Vonzó megoldásokkal szolgáljuk ki az alsó és közepes árkategóriát. A szakmában megbízható, pontos partnerként ismernek bennünket, akik tartják igéretüket.

 

Bízzon az Impuls-ban! Kérjen tőlünk ajánlatot!  info@dt2000.hu

 

Típusok:

 

Impuls IP1200 fekete tölgy konyha

IP2200 fekete tölgy

A fekete mindig a következetes elegancia melletti állásfoglalás. A kifejező fa hatású fekete szín a fehérrel kombinálva az időtlen modern stílus jelképévé válik. Itt minden egyes részlet a helyén van – a szerelvénytől kezdve az oldalfaltalpig. Ez a komfortra is érvényes: A fogantyú nélküli szekrényajtók a mechanikus rásegítésnek köszönhetően enyhe nyomásra nyílnak.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

 

IP3150 fehér - IP3500 sziklaszürke

IMPULS konyhabútor az Ön ízlése szerint! Akár az itt bemutatott tetőtéri lakótérben, vagy bárhol máshol, más helyen - Az Impuls konyhákat letisztult vonalak és kifinomult műszaki részletek jellemzik, ezért gyakorlatilag bármilyen környezetben ideálisak. A konyha az a hely ahol nem csak főzünk, hanem ahol szeretünk elidőzni a családunkkal élvezni az együttlétet, így vállik a kedvenc lakóterünkké.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

 

IP1200 Acél szalag hatású fekete

Okos tárolási megoldások. Mi az Impuls Küchen-nél tudjuk, hogyan tervezhetünk optimalizált tárolóhelyeket. Akár egy keskeny alsószekrényben, kisebb kihúzási és tárolási lehetőségekkel a legkülönfélébb edények számára. A sütő tartozékainak egyszerű tároló megoldásaival - segítünk abban, hogy a dolgokat elérhető közelségben tárolja. 

Kérjen tőlünk ajánlatot!

 

 

IP7830 CK Fekete-fehér

Impuls konyha jó ötletekkel fűszerezve. Nagy faliszekrény extra tárolóhellyel? Tágas hely a konyhapulton? Beépített sütő, amely közös főzés alkalmával több oldalról is megközelíthető? Tervezés előtt érdemes pár ötletet lejegyezni. Akkor később minden úgy alakul, ahogy azt Ön szeretné - és minden pillanatát élvezheti.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

 

 

IP7820 CK Grafitszürke

Kérjen tőlünk ajánlatot!

IP3150 Fekete

Fekete előlapok, a grafitfekete szekrényváz és a fekete Carrara munkalap - ez jellemzi az IP3150 fekete konyhabútort. A jól átgondolt kombináció fogantyú nélküli ajtófrontjai karakteressé változtatja ezt a konyhát. Egy funkcionális konyha egyetlen háztartás számára.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

 

IP1200 Space grey

Az Impuls IP1200 Space grey matt fehér előlap az oregoni tölgyfa munkalap és hátfal panellal kombinálva megmutatja, milyen diszkrét lehet egy modern konyha kialakítása. Ez világos, áttekinthető, friss tereket hoz létre, ami által a konyha az egész család központi elemmé és családi összejövetelek helysziné teszi. A funkcionális kialakítás a frontok mögött folytatódik. A bőséges tárolóhely, a szélesre nyíló ajtók és kihúzható elemek nem csak helyet teremtenek, ugyanakkor egyértelműséget és hozzáférhetőséget biztosítanak minden szinten.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

 

 

IP4050 Fehér

Fehér, magasfényű, fogantyúmentes. Az Impuls IP4050 konyha magasfényű fehér frontja egy örökzöld jelenség, amely soha nem fogja elveszíteni vonzerejét. A sok apró részletmegoldással kombinálva egy konyhabútor, amely minden helyiségbe belefér. Meg fog lepődni, hogy mennyi tárhelye van ennek a viszonylag kicsi, egysoros konyhának.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Fogantyúnélküli szépség

IP4050 magasfényű piros. Függetlenül attól, hogy függőleges vagy vízszintesen tervezik, LED világítással vagy anélkül - a fogantyú-nélküli megjelenés azt jelenti, hogy élvezheti az így kapott elegáns minimalista megjelenést és a letisztult vonalakat. Tipp: A fogantyúprofilok rozsdamentes acél hatásúak és fekete színben is elérhetők.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

 

 

Az Impuls IP4810 magasfényű fehér modern klasszikus konyhabútor mély benyomást kelt a látogatókban. Hagyományos rusztikus stílus, de mégis a magasfényű felületnek köszönhetően akár egy modern enteriőrbe is találhat magának helyet. Persze a klasszikus stílust szeretők kedvenc darabja lehet. Kortalan szépség apró finom részletekkel fűszerezve.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

 

 

Impuls IP4150 fehér klasszikus konyha

Kérjen tőlünk ajánlatot!

 

 

Impuls IP7820CK kármin piros klasszikus konyha

Vegyél egy lélegzetet, vess egy pillantást és hagyd, hogy lenyűgözd magad... ez az Impuls által készített Landhaus classico! A széles keretes frontok minden helyiségben működnek, és egyértelmű hangsúlyt adnak. Az oldalra nyíló ajtókkal, a világos kontrasztú Havanna tölgy munkalappal és a rejtett fix rögzítésü polcokkal és a szintén havannai tölgy hátfallal együtt ez a konyha nem csak lenyűgöző, hanem időtlen dizájn.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

 

 

Impuls IP6810CK

Színesítsük meg a napunkat!

Az Impuls IP6810CK fogantyú nélküli konyha "hűha faktorral". A matt grafit a fényes curry sárgával találkozik. Ennél már nem lehet sokkal jobb! Ez az kombináció minden egyes nap lélegzet elállító. Egy szomorú, borongós napon felvíditja a helységet. Minimalista konyha egy kis fűszerrel.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

 

 

IP3150 fehér

Kérjen tőlünk ajánlatot!

IP4050 magnólia fehér

Kérjen tőlünk ajánlatot!

IP2200 tölgyhatású, kasmír szürke

Kérjen tőlünk ajánlatot!

IP3150 fehér

Kérjen tőlünk ajánlatot!