Design & Technik Stúdió

Impuls Küchen

Impuls Küchen bútorgyár rövid története

 

Az IMPULS KÜCHEN 1990 óta Brilonban (Németország) működik, és a Briloner Möbel Werke cégcsoporthoz tartozik. Az IMPULS név a modern konyhákat jelöli, amelyek nem csak hogy látványosak, de minőségi, technológiai és felszereltségi szempontból is kiválóak. Napjainkra az IMPULS KÜCHEN egy jól ismert név lett a bútorgyártói piacon. Fix, megbízható szereplőnek számít konkurens társai között. Jelenleg, jóval több mint 370 alkalmazottal dolgozik a Brilon-i központjában és gyáregységeiben. Itt, csaknem 30 000 négyzetméteres területen végzik a termelést. Évente, mintegy 730 000 konyhabútor elemet gyártanak.

 

Impuls gyár

 

Az IMPULS konyhabútorokat, világszerte kialakított kereskedői hálózatokon, és azon belül is kiválasztott szakkereskedőkön keresztül értékesítik. Szorosan együttműködnek a szakkereskedő partnerekkel, hogy segítsék értékesítési munkáikat. 

Konyháinkat, bemutatótermekben megtekinthetik, és egyben segítő tanácsokat kaphatnak szakképzett kollégáktól. A tervezők nem csak milliméteres pontossággal terveznek, hanem gondoskodnak arról is, hogy megálmodott Impuls konyháját szakszerűen a tervek alapján összeszereljék otthonában.

 

Megérkezett az új 2024-es IMPULS katalógus

Katalógus 2024 pdf

Termékkínálat

Színválaszték kínálat 2024.pdf