Forgalmazott márkák

BallerinaBlanco, Bosch, Cata, Davoline, Dunavox, Elica, Evido, Faber, Falmec, Franke, Galvamet-Exclusive, Galvamet i-Style, Hitachi, Impuls, Insinkerator, Jura, Kdesign, Liebherr, Livinox, Mekappa, Miele, NEFF, Nodor, Ritter, Silverline, Sirius, SMEG, Whirlpool 

Kiemelt ajánlatunk

Blanco gránit mosgató akció

Elérhetőség

CÍMÜNK:
H-1113 Bp., Villányi út 46.

Tel/Fax: +36-1-239-2996
Mobil: +36-20-402-8803
E-mail: info@dt2000.hu

NYITVA TARTÁS:

Hétfő-Péntek 10:00-18:00h

Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

Kövessen a Facebook-on is!

Aktuális videó

Impuls

Megérkezett az új 2021-es IMPULS katalógus!

 

Impuls Katalógus innen letölthető

 

Az Impuls konyhabútorok széles választéka a moderntől, a klasszikusig ad segítséget a személyiségükre szabott konyha megtervezésében. Az otthon szíve a konyha, ahol a család apraja-nagyja élvezheti az Impuls konyhabútor által biztosított kényelmet. A korszerű anyagok, technikai újítások és a több évtizedes tapasztalat garantálja, hogy Ön és családja boldogan készülhessen az ünnepekre, családi és baráti összejövetelekre.

 

Impuls IP3150-3500 fehér-sziklaszürke

 

IP3150 fehér - IP3500 sziklaszürke

IMPULS konyhabútor az Ön ízlése szerint! Akár az itt bemutatott tetőtéri lakótérben, vagy bárhol máshol, más helyen - Az Impuls konyhákat letisztult vonalak és kifinomult műszaki részletek jellemzik, ezért gyakorlatilag bármilyen környezetben ideálisak. A konyha az a hely ahol nem csak főzünk, hanem ahol szeretünk elidőzni a családunkkal élvezni az együttlétet, így vállik a kedvenc lakóterünkké.

 

Impuls IP1200 Acél szalag hatású fekete

 

IP1200 Acél szalag hatású fekete

Okos tárolási megoldások. Mi az Impuls Küchen-nél tudjuk, hogyan tervezhetünk optimalizált tárolóhelyeket. Akár egy keskeny alsószekrényben, kisebb kihúzási és tárolási lehetőségekkel a legkülönfélébb edények számára. A sütő tartozékainak egyszerű tároló megoldásaival - segítünk abban, hogy a dolgokat elérhető közelségben tárolja. 

 

Impuls IP7830 CK Fekete-fehér

 

IP7830 CK Fekete-fehér

Impuls konyha jó ötletekkel fűszerezve. Nagy faliszekrény extra tárolóhellyel? Tágas hely a konyhapulton? Beépített sütő, amely közös főzés alkalmával több oldalról is megközelíthető? Tervezés előtt érdemes pár ötletet lejegyezni. Akkor később minden úgy alakul, ahogy azt Ön szeretné - és minden pillanatát élvezheti.

 

Impuls IP7820 CK grafitszürke

 

IP7820 CK Grafitszürke

 

Impuls IP3150 Fekete

 

IP3150 Fekete

Fekete előlapok, a grafitfekete szekrényváz és a fekete Carrara munkalap - ez jellemzi az IP3150 fekete konyhabútort. A jól átgondolt kombináció fogantyú nélküli ajtófrontjai karakteressé változtatja ezt a konyhát. Egy funkcionális konyha egyetlen háztartás számára.

 

Impuls IP1200 Space grey

 

IP1200 Space grey

Az Impuls IP1200 Space grey matt fehér előlap az oregoni tölgyfa munkalap és hátfal panellal kombinálva megmutatja, milyen diszkrét lehet egy modern konyha kialakítása. Ez világos, áttekinthető, friss tereket hoz létre, ami által a konyha az egész család központi elemmé és családi összejövetelek helysziné teszi. A funkcionális kialakítás a frontok mögött folytatódik. A bőséges tárolóhely, a szélesre nyíló ajtók és kihúzható elemek nem csak helyet teremtenek, ugyanakkor egyértelműséget és hozzáférhetőséget biztosítanak minden szinten.

 

Impuls IP4050 Magafényű fehér

 

Fehér, magasfényű, fogantyúmentes. Az Impuls IP4050 konyha magasfényű fehér frontja egy örökzöld jelenség, amely soha nem fogja elveszíteni vonzerejét. A sok apró részletmegoldással kombinálva egy konyhabútor, amely minden helyiségbe belefér. Meg fog lepődni, hogy mennyi tárhelye van ennek a viszonylag kicsi, egysoros konyhának.

 

Impuls IP4050 Magafényű piros

 

Fogantyúnélküli szépség

IP4050 magasfényű piros. Függetlenül attól, hogy függőleges vagy vízszintesen tervezik, LED világítással vagy anélkül - a fogantyú-nélküli megjelenés azt jelenti, hogy élvezheti az így kapott elegáns minimalista megjelenést és a letisztult vonalakat. Tipp: A fogantyúprofilok rozsdamentes acél hatásúak és fekete színben is elérhetők.

 

Impuls IP4810 Magasfényű fehér

 

Az Impuls IP4810 magasfényű fehér modern klasszikus konyhabútor mély benyomást kelt a látogatókban. Hagyományos rusztikus stílus, de mégis a magasfényű felületnek köszönhetően akár egy modern enteriőrbe is találhat magának helyet. Persze a klasszikus stílust szeretők kedvenc darabja lehet. Kortalan szépség apró finom részletekkel fűszerezve.

 

Impuls IP4150 fehér

 

Impuls IP4150 fehér klasszikus konyha

 

Impuls IP7820CK kármin piros

 

Impuls IP7820CK kármin piros klasszikus konyha

 

Impuls IP6810CK currysárga

 

Színesítsűk meg a napunkat!

Az Impuls IP6810CK fogantyú nélküli konyha "hűha faktorral". A matt grafit a fényes curry sárgával találkozik. Ennél már nem lehet sokkal jobb! Ez az kombináció minden egyes nap lélegzet elállító. Egy szomorú, borongós napon felvíditja a helységet. Minimalista konyha egy kis fűszerrel.

 

Impuls IP3150 fehér

 

IP3150 fehér

 

Impuls IP4050 magnólia fehér

 

IP4050 magnólia fehér

 

Impuls IP2200 tölgyhatású, kasmír szürke

 

IP2200 tölgyhatású, kasmír szürke

 

IP3150 fehér

 

IP3150 fehér