Design & Technik Stúdió

Franke mosogatókról bővebben

mosogatók
Szűrés törlése

elleci logoFrankeminden, csak nem hétköznapi!.

A Franke mosogatók minden igényt kiszolgnak, akár ha az alapanyagot nézzük vagy beépítési lehetőséget. Mindenki megtalálja az idényeinek a megfelelő mosogatót. Franke mosogatók az alábbi minőségi anyagokból készülnek:

 

Nemesacél mosogatók: Termékeihez a Franke kizárólag AISI 304 18/10-es nemesacélt használ.

Fragranit mosogatók: Az anyag antibakteriális Sanitized® kezelése a baktériumok elszaporodásának általános kockázatát 99%-kal csökkenti.

Tectonite mosogatók: A TECTONITE® természetes összetevőkből – üvegből, homokból és gyantából készül. Emiatt 100%-ban újrahasznosítható és ökológiailag elfogadható.

Kerámia mosogatók: A Franke kerámia mosogatók Fraceramból készülnek, egy különleges, rendkívül tartós anyagból, amely kifejezetten robusztus a hagyományos kerámia mosogatókhoz képest

 

Nemesacél mosogatók: A Franke termékek minősége az olyan alapanyagoknak köszönhető, mint amilyen az elemekhez választott acél.
Jellemzők: A Franke cég által a mosogatótálcák gyártásában használt AISI 304-es rozsdamentes acélt inox 18/10-ként is ismerik. A 18 a króm arányát jelzi, amely a korrózióval szembeni ellenállást biztosítja, míg a 10-es jelzés a nikkel részarányát jelzi, amely az anyag szilárdságát és ellenálló képességét fokozza. A krómnak köszönhetően a nemesacél nem foltosodik, nem korrodálódik és nem is rozsdásodik olyan könnyen, mint a közönséges acél, de nem tekinthető rozsdaállónak minden felhasználási körülmény között.
Súrolás és fényezés: Az acél minőségének a javítása, a fényezés fokozása és az elöregedés elleni védelem érdekében a Franke termékek sajátos felületkezelésen esnek át.
Szatinálás: A sajátos matt felületkezelés magasabb szintű karcállóságot biztosít ezen termékek tartós eleganciája és magas funkcionalitása érdekében.
Tisztítás: A fényes nemesacél megóvására hozta létre a Franke az Inox-krémet és az Anti-Age készletet, amelyek ideálisak ennek az anyagnak az ápolására és tisztán tartására.

 

Fragranit mosogatók:
A fragranit lényege, jellemzői:
Hosszú, szinte örökös élettartam. Nem csupán elegáns. A fragranit egy rendkívül ellenálló anyag: nem sérül és nem karcolódik meg még akkor sem, amikor nehéz tárgyakkal érintkezik.
Nem nedvszívó és hőálló. A fragranit ellenáll a foltoknak és nem változik meg olajjal vagy zsírral történő érintkezéskor. Miután az alapanyaga alkalmas konyhai használatra, ellenáll a magas hőmérsékletnek is.
Könnyen tisztítható. Az exkluzív Durakleen felületkezelés révén a fragranit sima, meleg és kellemes érintésű. A felülete rendkívül könnyen tisztítható.
Antibakteriális és mindig higiénikus. A fragranit folyamatosan biztonságos a különleges Sanitized® kezelésnek köszönhetően, amely 99%-kal csökkenti a baktériumok és a mikrobák szaporodását a felületen.
Fragranit elérhető színei: Fekete matt / Fekete / Grafit / Kőszürke / Gleccser fehér / Alumínium / Szahara / Avena / Kasmír.

 

Tectonite mosogatók:
TECTONITE® mosogatók jellemzői:
Ellenállóság a magas hőmérsékletekkel szemben. 10-15 mp-ig elviseli akár a 300°C hőmérsékletet. A sütőből éppen csak kivett sütőtepsi hőmérséklete nem haladja meg a 230°C-ot. A Tectonite® mosogatók rövid ideig könnyen elviselik a sütőtepsik hőmérsékletét.
Ütésállóság. Az anyag ellenálló a konyhában könnyen előforduló „balesetekkel” szemben. A tesztek bizonyították, hogy a mosogató elviseli a különböző konyhai lábasok és eszközök ütéseit..
Karc- és kopásállóság. A mosogatótálca felületébe ágyazott üveg, a Tectonite® anyagok új szerkezete szavatolják a nagyobb karc- és kopásállóságot. Kopásállósága nagyobb, mint a piacon kapható többi kompozit-anyagé.
Sima és könnyen tisztítható felület. A különösen sima felületnek köszönhetően, amely óvja a mosogatót a foltoktól, a FRANKE Tectonite® mosogatók higiénikusak és könnyen tisztíthatók.
Foltállóság. Az új, Tectonite® gyártási technológia alkalmazása. Az anyag foltálló, mindenféle nyom nélkül tisztítható akár 24 óra elmúltával is.
Tectonite színei: Fekete / Urban szürke / Gleccser fehér / Tejeskávé

 

Kerámia mosogatók:
A kerámia évszázadok óta használt természetes anyag, különösen az igényes környezetekben, ahol magasak a higiénés és tisztasági igények.
Fraceram: meglehetősen erős! A Franke kerámia mosogatók Fraceramból készülnek, egy különleges, rendkívül tartós anyagból, amely kifejezetten robusztus a hagyományos kerámia mosogatókhoz képest. Nem maradnak rajta vágás- vagy ütésnyomok. Ideális anyag a konyhai használatra!.
Sima felület a tökéletes tisztaságért A Fraceram felülete toldásmentes, igen sima és ezért nagyon egyszerű a tisztán tartása. Az elegáns, magasfényű kerámia mosogatók nincsenek hatással az ételek illatára, ízére, és nem is veszik fel azt. Ez kulcsfontosságú az optimális higiénia megtartása miatt.
A hangsúly minden környezetben az esztétikán van.
A kerámia mindig divatos. Kiváló anyag, amely harmonikusan olvad be minden környezetbe, ezért megfelel a country stílusú konyhákba, vagy a letisztult vonalú korszerű konyhákban egyaránt. A Fraceram árnyalatok a melegtől a hideg árnyalatokig terjednek. Ez egy egész sor harmonikus vagy kifejezetten kontrasztos kombinációt tesz lehetővé a munkalapokkal vagy a konyhai frontokkal.
Fraceram színei: Fekete / Grafit / Kasmír / Magnólia / Gleccser fehér / Antracit matt / Gyöngyszürke matt

Vásárolni szeretne? Látogasson el webshopunkba!