Design & Technik Stúdió

Projekt

Minőség kedvező áron!

Konyhablokk összeállítások, akciós árak, tervezéstől a kivitelezésig!

 

Kedvező árfekvésű blokk konyhabútor összeállítások, különböző árkategóriák és méretek szerint. Minőségi mosogatómedencék, csaptelepek, háztartási készülék szettek nagy választékban. Igény szerint segítünk megtervezni konyhabútor összeállítását, házhoz szállítását és összeszerelését. Érdeklődjön elérhetőségeinken.

 

D&T/időpontot kérek

Cégünk rövid bemutatása, és ajánlása projekt munkákhoz

Projekt munka rövid részletezése (Pdf)

 

Cégünk 1998-ban alakult, 100% magyar tulajdonban.

Építőipar ágazataihoz igazodva, a belsőépítészet, és azon belül is az egyedi bútorgyártást tekintettük vezető szakterületnek. Az idő előrehaladtával a bútorgyártás mellett tovább szakosodva, konyhabútor forgalmazást és a konyhához kapcsolódó kiegészítő termékek kereskedelmét helyeztük előtérbe. Külföldről importált konyhabútor választékunk a

német Impuls küchen és Schüller küchen  cégek termékei.

Az árusításra keresett konyhabútor kiválasztásánál, fő szempontként a széles termékpalettát, designt, ár-érték arányt, és nem utolsó sorban a minőséget és garanciát tartottuk irányadónak. Fontos volt még számunkra, hogy a keresett márkán belül az alap szintű konyhabútoroktól a prémium kategóriáig minden szintű igényt ki tudjunk szolgálni jelenlegi és leendő ügyfeleinknek egyaránt. Egyedi ill. a sorozat gyártás biztosítására, jól felszerelt magas színvonalú asztalos üzem áll rendelkezésre. A konyhai háztartási készülékek közül a kevésbé reflektorfényben lévő páraelszívókra külön hangsúlyt fektettünk. Ennek érdekében, indítottuk útjára a www.elszivo.com webáruházat.  Konyhagép kínálatunkban, a magyarországi forgalmazásban jelenlevő márkák többsége szerepel. ( Miele, Bosch, Liebherr, Whirlpool, Cata…..stb) Itt is, a belépő szintű készülékektől a prémium kategóriáig minden szegmensben tudunk kínálatot biztosítani.

Munkáink egyéni megrendelésekből,  kisebb – nagyobb projektek / lakóparkok, társasházak stb. / megvalósításából áll. Feladataink általában komplett konyhabútor kialakítás, vagy az épülethez, lakáshoz még szükséges egyéb bútorzatok gyártása ( nappali, gardrób, előszoba, háztartási helyiség..), beszerzése és ezek beépítése.

Konyhabútor beszállítóként megvalósult projektjeink:

Zaragóza lakópark (100 db) , Vigó ház (50 db), Reviczky liget (120 db), Foresthill (60 db), Riverport lakópark (50 db), Üteg u. társasház (26 db), Palotás kert lakópark (36 db), ...

Vállalásainkat pontos határidő betartással és teljeskörűen végezzük.

(helyszíni felmérés, tervezés - szükség esetén egyeztetés külső tervezővel, kivitelezőkkel -, árajánlat készítés, beszerzés, szállítás, beépítés.

Bemutató termünk a 1113 Budapest, Villányi út 46.-ban található.

Web és webshop megjelenésünk a www.dt2000.hu, www.elszivo.com

Amennyiben szakterületünket érintő munkára keres kivitelezőt, kérem, keressen meg elérhetőségeink egyikén.

Projekt munka rövid részletezése (Pdf)

Bízva egy közös együttműködésben

D&T/időpontot kérek

Budapest,  2023. 01.01.

Tisztelettel:     

Tóth Károly /ügyv./

+36 20 934- 2052

tkaroly@dt2000.hu