Design & Technik Stúdió

Projekt

Cégünk rövid bemutatása, és ajánlása projekt munkákhoz

1998-ban alakult, 100% magyar tulajdonban.

Cégünk az építőipar ágazataihoz igazodva, a belsőépítészet, és azon belül is a bútorgyártást tekintette vezető szakterületének. Az idő előrehaladtával az egyedi bútorgyártás mellett tovább szakosodva, konyhabútor forgalmazást és a konyhához kapcsolódó kiegészítő termékek kereskedelmét helyeztük előtérbe.

Az egyedi gyártás mellett az általunk forgalmazott külföldi konyhabútor márkáink a német Impuls küchen és Schüller küchen  cégek termékei.

Az árusításra keresett konyhabútor kiválasztásánál, fő szempontként a széles termékpalettát, designt, ár-érték arányt, és nem utolsó sorban a minőséget és garanciát tartottuk számunkra irányadónak. Fontos volt még, hogy a keresett márkán belül az alap szintű konyhabútoroktól a prémium kategóriáig minden igényt ki tudjunk elégíteni jelenlegi és leendő ügyfeleinknek egyaránt.

Egyedi ill. a sorozat gyártás biztosítására, jól felszerelt magas színvonalú asztalos üzem áll rendelkezésre.

Háztartási készülékek közül, figyelmünk a kevésbé reflektorfényben lévő páraelszívók irányába tolódott. Erre külön szakosodva, indítottuk útjára a www.elszivo.com webáruházat. 

Konyhagép kínálatunkban, a magyarországi forgalmazásban jelenlevő márkák többsége szerepel. ( Miele, Bosch, Liebherr, Whirlpool, Cata…..stb) Itt is, a belépő szintű készülékektől a prémium kategóriáig minden szegmensben tudunk kínálatot biztosítani.

Munkáink egyéni megrendelésekből,  kisebb – nagyobb projektek / lakóparkok, társasházak stb. / megvalósításából áll. Feladataink általában komplett konyhabútor kialakítás, vagy az épülethez, lakáshoz még szükséges egyéb bútorzatok gyártása ( nappali, gardrób, előszoba, háztartási helyiség..), beszerzése és ezek beépítése.

Konyhabútor beszállítóként megvalósult projektjeink:

Zaragóza lakópark (100 db) , Vigó ház (50 db), Reviczky liget (120 db), Foresthill (60 db), Riverport lakópark (50 db), Üteg u. társasház (26 db), Palotás kert lakópark (36 db), ...

Vállalásainkat pontos határidő betartással és teljeskörűen végezzük.

(helyszíni felmérés, tervezés - szükség esetén egyeztetés külső tervezővel, kivitelezőkkel -, árajánlat készítés, beszerzés, szállítás, beépítés.

Bemutató termünk a 1113 Budapest, Villányi út 46.-ban található.

Web és webshop megjelenésünk a www.dt2000.hu, www.elszivo.com

Amennyiben szakterületünket érintő munkára keres kivitelezőt, kérem, keressen meg elérhetőségeink egyikén.

Bízva egy közös együttműködésben

 

Budapest,  2023. 01.01.

Tisztelettel:     

Tóth Károly /tul.ügyv./

+36 20 934- 2052

tkaroly@dt2000.hu