Design & Technik Stúdió

Elleci mosogatókról bővebben

 

Elleci Granitek logo

Mosogatóink 80% gránitörlemény és 20% mügyanta keverékéből készülnek, speciális öntési eljárással (GPS technológia). A granitek összetételét továbbfejlesztettük, így felszínre hoztuk a gránit legjobb technikai tulajdonságait: magas ellenállás a hősokkal (magas hőmérséklettel) és a legerősebb ütésekkel szemben, valamint rendkívül könnyű tisztíthatóság. UV-védelem, a színek nem fakulnak ki az idő elteltével.

 

A granitek színei az alábbiakra oszthatók:

METAL: amelynél a keverék fémszemcséket tartalmaz, így a felület különlegesen, jellegzetes csillogó és fényes megjelenést kapott.

MATT: ezt a termékcsaládot összetéveszthetetlen kifinomult matt hatás jellemzi, amely vonalaival és színeivel a legmodernebb konyhában való használatra is alkalmassá teszi.

CLASSIC: amely termékeknél a kromatikus textúrák kiemelik a gránitrészecskéket, és a természetes kőhöz hasonló megjelenést kölcsönöznek a felületeknek.

 

Mosogató kollekció:

 

Elleci UNICO

UNICO Kollekció

Az egyediség dicsérete. Egyedinek lenni azt jelenti, hogy olyan termékeket és tereket képzelünk el és hozzunk létre, amelyek korábban nem léteztek, jobban érezzük magunkat magunkban, más utakat próbáljunk ki, amelyeken korábban nem jártunk, hogy új utat fedezzünk fel.

 

A csepegtető és a medence közötti területen előfúrt lyukakkal, melyek lehetővé teszik számos kiegészítő tartozék beszerelését. pl.: automata leeresztő, kihúzható zuhanyfejes csaptelep, kompakt mosogatószer-adagoló stb.

 

 

Elleci QUADRA

QUADRA Kollekció

Minimalista forma kortárs stílusban. Minimalista választék, amely egyszerűségénél fogva kiemeli azokat a modern letisztult vonalakat, melyektől igazán egyedivé válik. Mindegyik modell többféle kiegészítővel és széles színválasztékban rendelhető.

 

A QUADRA kollekció elérhető munkalapra szerelhető és munkalap alá építhető változatban is. A munkalap alá éípthető kollekciót a mosogatótálca beépített aspektusainak optimalizálására, valamint arra terveztük, hogy lehetővé tegye a munkalap teljes körű tisztítását.

 

 

Elleci EASY

EASY Kollekció

Alapvető, egyedi és időtlen dizájn. Sajátos innovatív jelleggel bíró egyedülálló termék, amelyet extrém funkcionalitás jellemez, azon képessége révén, hogy olyan mértékben „alkalmazkodik” a felhasználói igényekhez, hogy teljesen „eltűnik”.

 

Az EASY kollekció Prisma Clean redszer prizma alakú vonalakkal váltja fel a klasszikus belső sugarat, így lágyabb megjelenést kölcsönöz a medence belsejének. Ezáltal megkönnyíti a tisztitást unyakkor továbbra is egyedi esztétikai hatást kelt. EASY kollekció munkalapra szerelhető változatban rendelhető.

 

 

Elleci FOX

FOX Kollekció

A különleges helyigényeket kiszolgáló kollekció. Rendkívül sokoldalú mosogatótálcák kollekciója. Tökéletesen alkalmazkodnak a munkalapon rendelkezésre álló területhez. Mindegyik modell számos kiegészítővel és színnel kombinálható.

 

A FOX kollekció a vidékies jellegű úgynevezett klasszikus konyhákba jól integrálható. Az íves jelleggel kialakitott formáknak köszönhetően könnyebb a tisztántartása. FOX kollekció munkalapra szerelhető változatban többméretben elérhető.

 

 

 

Elleci BEST

BEST Kollekció

A Best olyan racionális esztétikájú kompozit mosogatók gyűjteménye, amelyek maximális hatékonyságot tesznek lehetővé a professzionális kifolyásgátló szélnek és a mosogató mentén csúsztatható kiegészítőknek köszönhetően. A Best mosogatótálcák medencék közti elválasztója a teljeskörűbb használat érdekében szélesebb és beépített területtel van ellátva a csaptelep számára.

 

A BEST kollekció a mai modern konyhák kiváló kiegészítője. Tökéletesen illeszkedik az igényekhez, munkalapra szerelhető változat több-féle mérteben és 10 féle színben elérhető.

 

 

 

Elleci BEST WORKSTATION

BEST WORKSTATION Kollekció

A dizájn és a funkcionalitás találkozója. A Best Workstation munkaállomás XL méretű medencével és számos, kifejezetten arra a célra tervezett kiegészítővel van ellátva, hogy minden kéznél legyen. A polipropilén szűrőkosár, a összecsukható szilikon edényszárító (mindkettő a Bundle modell tartozéka), a HPL vágódeszka és a nyomógombos leeresztő segítségével minden egyszerűbbé és elérhetővé válik.

 

A BEST WORKSTATION kollekció a jól elrendezett konyha kiváló kiindulópont bármelyik recepthez. Tökéletesen illeszkedik az igényekhez, munkalapra szerelhető változat több-féle kiegészítővel és 10 féle színben elérhető.

 

 

 

Elleci EGO

EGO Kollekció

Az EGO kollekció a lágyabb ízléssel rendelkezők számára tervezett mosogatótálcák. A finom vonalvezetés magával ragadó dizájnt eredményező íveket alkot. Mindegyik modell számos kiegészítővel és színnel kombinálható.

 

Az EGO kollekció a magával ragdó design. A modern de lágyebb íves vonalakat kedvelők, mosogatója. A munkalapra szerelhető változat több-féle kiegészítővel és 12 féle színben elérhető.