Design & Technik Stúdió

Elleci mosogatókról bővebben

 

Anyagokról

Az Elleci mindig is elkötelezett volt a minőség javításában,
és ennek a törekvésnek az eredményeképp számos új anyag
született, melyet felhasználtunk a mosogatók gyártásához.
Az Elleci anyagok értéke a kiválóság elérésére irányuló folyamatos
erőfeszítések eredménye.

 

A Keratek Plus tökéletes, 100%-os HD színintenzitást nyújt. Lenyűgöző vizuális élmény, amely sosem halványul el. Páratlan harmónia a mosogató, a munkalap és a konyha között.
Új tapintási élmény: még simább felület, amely megkönnyíti a tisztítást. A Keratek Plus kompozit anyagnak köszönhetően a mosogató tovább őrzi meg szépségét és tömörségét. Egy gonddal kevesebb, ettől lesz igazán szép az élet!

 

 

Mosogatóink 80% gránitörlemény és 20% mügyanta keverékéből készülnek, speciális öntési eljárással (GPS technológia). A granitek összetételét továbbfejlesztettük, így felszínre hoztuk a gránit legjobb technikai tulajdonságait: magas ellenállás a hősokkal (magas hőmérséklettel) és a legerősebb ütésekkel szemben, valamint rendkívül könnyű tisztíthatóság. UV-védelem, a színek nem fakulnak ki az idő elteltével.

A granitek színei az alábbiakra oszthatók:

METAL: amelynél a keverék fémszemcséket tartalmaz, így a felület különlegesen, jellegzetes csillogó és fényes megjelenést kapott.

MATT: ezt a termékcsaládot összetéveszthetetlen kifinomult matt hatás jellemzi, amely vonalaival és színeivel a legmodernebb konyhában való használatra is alkalmassá teszi.

CLASSIC: amely termékeknél a kromatikus textúrák kiemelik a gránitrészecskéket, és a természetes kőhöz hasonló megjelenést kölcsönöznek a felületeknek.

 

Az anyag vegyi összetételét természetes gránit és akrilgyanta alkotja, melyekből az összes G.P.S. technológiával előállított mosogatótálcához hasonlóan, még egyenletesebb eloszlású anyag jött létre, fokozott ellenállást eredményezve a foltokkal, ütésekkel, hőmérsékleti változásokkal szemben. A terméket a hozzáadott fém részecskék teszik egyedülállóvá, melyek a külső felületnek csillogó, fényes hatást kölcsönöznek.