Design & Technik Stúdió

Blanco kerámia mosogatók

 

Blanco Kerámia mosogatók

Etagon, Palona, Panor, Subline, Villae

Etagon

Az innovatív BLANCO ETAGON rendszer-koncepciója úttörő sokoldalúságot kínál. Ez az igény szerint szintekre osztható mosogató figyelemre méltó lépcsős oldalfalai révén rendkívül praktikus extra munkafelületeket nyújt. A lépcsőkre helyezhető (alaptartozékként járó) ETAGON sínek szinte korlátlan használati lehetőségeket biztosítanak. Ideálisak például serpenyők vagy gőzpárolók elhelyezésére, amelyekbe közvetlenül a felettük használt vágódeszkáról söpörheti át a zöldségeket. A nagy medencében könnyen tisztíthatóak a méretes konyhai eszközök, például a tepsik. A BLANCO ETAGON rozsdamentes acél, Silgranit® és kerámia kivitelben is kapható. A termékcsaládelképesztő funkcionalitása és csúcsminőségű felszereltsége miatt is lenyűgöző. A C-overflow túlfolyó és az InFino lefolyórendszer elegánsan simul a mosogatóba, és rozsdamentes acél anyagának köszönhetően különösen könnyen tisztítható. Az opcionális tartozékok között megtalálhatók a vágódeszkák és a praktikus multifunkciós tálak. Az ETAGON termékcsalád számos beépítési lehetőséget kínál és maximális rugalmasságot garantál: munkalap alá építhető, IF laposperemmel munkalapszintbe vagy integrált csaptelepsávval hagyományosan felülről is beépíthető.

Vásárolni szeretne? Látogasson el webshopunkba!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Palona

A BLANCO PALONA tökéletes választás modern konyhákba. Letisztult kerámia klasszikusunk tágas, XL méretű, medencéje szélén folyamatos csaptelepsáv fut, így még szűkös tér esetén is rengeteg helyet biztosít. A rejtett C-túlfolyó megjelenése kifinomult, és mivel könnyedén eltávolítható, ápolása is gyerekjáték. A kiváló minőségű PuraPlus felület is könnyen tisztítható. A PALONA négy időtlen színben kapható. Választhat a fényes árnyalatok, például a kristályfehér vagy magnólia, valamint a matt változatok,mint például a fekete vagy a bazalt közül. Ebből a 4 színből választva mosogatóját bármilyen anyagú munkafelülethez hozzá tudja igazítani. Lapos peremének köszönhetően a PALONA modern és klasszikus stílusú konyhába is tökéletesen beilleszthető. Mosogatónk 60 cm mély alsószekrényekhez használható. Ezt a visszafogott megjelenésű mosogatót néhány extra kiegészítővel felturbózhatjuk. Ilyen a tömör bükk vágódeszka, az edényszárító kosár és a CapFlow lefolyó-takaró.

Vásárolni szeretne? Látogasson el webshopunkba!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Panor

Tökéletes megoldást keres egy hagyományos, mégis modern vidéki stílusú konyhához? A BLANCO PANOR éppen az a kerámia mosogató, amelyre Önnek szüksége van. A kifinomult kristályfehér színű PANOR termékcsalád elegáns vonalaival lenyűgöző. Nagy medencéjével egy valódi klasszikusnak számít a hagyományos konyhai design területén. A kerámia mosogatók a rendkívül kemény, sima felületnek köszönhetően különösen karcállók és könnyen ápolhatók. Kompakt köztes modulként a BLANCO PANOR remekül beilleszthető a konyhába. A hátsó oldal zománc nélküli: ez a rész a falra szerelés után láthatatlan. A mosogató legjobban 60 cm-es alsószekrényben használható. Tartós népszerűségében közre játszhat az is, hogy ennek a mosogatónak is akad néhány stílusos kiegészítője, mint például a minőségi tömör diófa vágódeszka.

Vásárolni szeretne? Látogasson el webshopunkba!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Subline  

A BLANCO SUBLINE kompromisszumot nem ismerő medenceméretével és kompakt kialakításával nyűgöz le. A medence elegáns, egyenes vonalú geometriájával tűnik ki. Mivel a SUBLINE a munkalap alá beépítve szinte teljesen eltűnik, a medence harmonikusan illeszkedik a munkapulthoz. Nem hiányozhat a modern, minimalista konyhákból. Akár a csúcsminőségű rozsdamentes acél kerettel, akár a tágas XL medencével választja, a BLANCO SUBLINE időtlen megjelenést és praktikus használhatóságot biztosít mind Silgranit, mind pedig kerámia változatban. Az alacsony elválasztóval rendelkező SUBLINE modellek tovább növelik a medence funkcionalitását és még inkább megkönnyítik a konyhai feladatokat: amíg a kisebbik medencében lecsepegnek a zöldségek, ön elöblíthet egy edényt a fő medencében. Ez időt takarít meg önnek és segít munka közben is megőrizni a konyha rendezettségét. A süllyesztett aláépíthető medence egyenes vonalú kialakításának köszönhetően a tisztítás is egyszerű – a szennyeződésnek és az ételmaradéknak nincs esélye lerakódni a medence peremén. Számos más modell is rendelkezik a praktikus alacsony elválasztóval. A SUBLINE 700-U Level modellhez alacsonyabb elválasztó tartozik praktikus szinttel a pakoláshoz és a szárításhoz. Ez a szint tökéletes helyet biztosít az opcionálisan választható multifunkciós rozsdamentes acél tál számára. További tartozék a tömör bükk vágódeszka és a biztonsági üvegből készült vágólap.

       

Vásárolni szeretne? Látogasson el webshopunkba!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Villae

A hagyományos elegancia és a modern, kifinomult design találkozása.Nagyméretű vidéki ház stílusú mosogató, amit választhat szimpla vagy duplamedencével. Stílusa harmonikusan illeszkedik a vidéki ház hangulatát idézőkonyhákba, így ha Önnek éppen ez a vágya, a mosogató terén sem kellkompromisszumot kötnie. A BLANCO VILLAE mosogatók elegánsak, kortalanok,strapabírókés design-elemkéntönmagukban is megállják a helyüket.

Vásárolni szeretne? Látogasson el webshopunkba!

-----------------------------------------------------------------------------------------------