Design & Technik Stúdió

Szaktanácsadás

Kedves látogatónk!

Ha első otthonát tervezi bebútorozni, vagy a megunt régi bútorait szeretné egy korszerűbbre cserélni, hívjon bennünket bizalommal. Szívesen ajánlunk az Ön igényeinek megfelelő bútorokat és beépíthető, szabadon álló háztartási készülékeket, kiegészítőket. Manapság, az építészetileg divatos egy légterű nappali-konyha kialakítás számunkra is új lehetőségeket biztosított, hogy ne csak a konyhára szűküljön munkaterületünk. Konyhabútor beszállítóink többsége bővitette választékát nappali, előszoba, háztartási helyiségekbe építhető bútorelemekkel.

Reméljük, Önt is rövidesen megelégedett ügyfélkörükben tisztelhetjük!


Ennek érdekében, engedje meg, hogy elindítsunk Önben néhány gondolatot.


Ön, kedves Olvasó, bizonyára életében már többször is cserélte autóját, számítógépét, TV-jét,… és még sorolhatnánk jó néhány fontos, vagy utólag kevésbé fontosnak ítélt tárgyakat.


És otthona bútorait, pl. mikor cserélte utoljára?


Megrendelőink körében végzett felmérések alkalmával, legtöbbször azzal szembesülünk, hogy csak új lakásba, vagy házba költözés során kerül napirendre a új bútor vásárlás,esetleg konyhabútor csere. Meglepő, de sokan az első otthonukban és első bútoraik között élik le életük nagy részét. Jobb esetben 1-2 lakásfelújításon – tisztasági festés, fürdőszoba felújítás ..- azért átesnek, de a bútorok nagy része visszakerül a régi helyére. Mindannyian tudjuk ennek okát,.... ez nagy macerával jár…. pláne, ha még benne is lakunk.

                     
 DE, higgyék el megéri!

Bizonyított tény, hogy környezetünk megváltoztatása - ami lehet lakásfelújítás is - hangulatunkat, élethez való örömünket is előnyünkre változtatja. Ez, azt is eredményezheti, hogy újra meg merjük nyitni ajtónkat ismerőseink, barátaink előtt. Szép, modern környezetben készített étel, frissen sűlt sütemény csalogató illata még szorosabb családi összetartást, és régi-új barátságokat tarthat egyben.

Életünk mindennapjainak elengedhetetlen kellékei, a jól megtervezett belső kialakítás, ezen belül is, talán a legfontosabb helyiség a konyha - nappali bútorzata és hozzá a korszerű háztartási, műszaki gépek.

A technikai fejlődésnek és újításoknak köszönhetően egyre könnyebbé és gyorsabbá válnak házimunkáink.


Nézzük csak egy átlagos 4 fős család hétköznapjait:

Reggel: Reggeli, kávé, tea, tízórai készítés
Délben: Ebéd, Pl. gyerekeknek iskola után
Este: Családi közös vacsora
Hétvége: ugyan ez, de ez kibővülhet rokon vagy vendég fogadásával. 

Ne feledkezzünk meg a meghitt ünnepeinkről: karácsony, húsvét, születés-névnapok, eljegyzések, házassági évfordulók, ……stb, ugye mennyi alkalom van összehozni a családot, barátokat, ismerősöket!

És ezt mind hol készítjük elő? a Konyhában!

Ha az autós közlekedést is kényelmes, korszerű körülmények között szeretjük végezni, akkor éppen miért nem tesszük ezt az otthonunk környezetével is?

Javasoljuk, változtasson korának, hangulatának, megváltozott élet stílusának megfelelően környezetén is.

Mi ehhez szeretnénk szakmai segítséget nyújtani.

Szaktanácsadáshoz és tervezéshez kérjük, egyeztessen velünk személyes konzultációra időpontot.

jelentkezzen

 

Számítunk megkeresésére!