Design & Technik Stúdió

Szaktanácsadás

Kedves Látogatónk!

Amenyiben első otthonát tervezi bebútorozni vagy a megunt régi bútorait szeretné korszerűbbre cserélni hívjon bennünket bizalommal. Szívesen ajánlunk az Ön igényeinek megfelelő bútorokat, beépíthető vagy szabadon álló háztartási készülékeket, kiegészítőket. Manapság az építészetileg divatos, egy légterű nappali-konyha kialakítás számunkra is új lehetőséget biztosít, hogy ne csak a konyhára szűküljön munkaterületünk. Konyhabútor beszállítóink többsége is bővítette választékát nappali, előszoba, háztartási helyiségekbe építhető bútorelemekkel, melyek stílusa, színvilága passzol a tervezett konyhabútorához.

Reméljük Önt is rövidesen megelégedett ügyfeleink körében köszönthetjük!

jelentkezzen időpontra


Ennek érdekében engedje meg, hogy elindítsunk Önben néhány gondolatot.

Ön kedves olvasó bizonyára életében már többször is cserélte autóját, számítógépét, TV-jét… és még sorolhatnánk jó néhány fontos vagy utólag kevésbé fontosnak ítélt tárgyait.

És otthona bútorait például mikor cserélte utoljára?

Megrendelőink körében végzett felmérések alkalmával legtöbbször azzal szembesülünk, hogy csak új lakásba,  házba költözés során kerül napirendre  új bútor vásárlása, esetleg konyhabútor cseréje. Meglepő de sokan az első otthonukban és első bútoraik között élik le életük nagy részét. Jobb esetben 1-2 lakásfelújításon – tisztasági festés, fürdőszoba felújítás …- azért átesnek, de a bútorok nagy része visszakerül a régi helyére. Mindannyian tudjuk ennek okát ....költséges és ez nagy macerával is jár…. pláne, ha még benne is lakunk.

                      
 DE higgyék el megéri!

Bizonyított tény, hogy környezetünk megváltoztatása - ami lehet lakásfelújítás is - hangulatunkat, élethez való örömünket is előnyünkre változtatja. Ez azt is eredményezheti, hogy újra meg merjük nyitni ajtónkat rokonok, ismerősök, régi és új barátok előtt. Szép, modern környezetben készített étel és a frissen sült sütemény csalogató illata, még szorosabb családi-baráti összetartást eredményezhet. 

Életünk mindennapjainak elengedhetetlen kellékei a jól megtervezett belső kialakítás, ezen belül is, talán a legfontosabb helyiség a konyha - étkező - nappali bútorzata és a hozzá tartozó  korszerű háztartási, műszaki gépek.

A technikai fejlődésnek és újításoknak köszönhetően egyre könnyebbé és gyorsabbá válnak házimunkáink.


Nézzük csak egy átlagos család hétköznapjait:

A reggeli készülődéstől kezdve, a napközbeni feladatokon át, az esti közös családi vacsoráig, életünk nagy részét a konyhában töltjük.

Továbbá, ne feledkezzünk meg a meghitt ünnepeinkről, karácsony, húsvét, születés-névnapok, eljegyzések, házassági évfordulók, …. Ugye mennyi alkalom van összehozni a családot, barátokat, ismerősöket!

És ezt mind hol készítjük elő? A konyhában!

Mennyivel jobb egy családias, melegséget árasztó helyen ill. modern letisztult környezetben készülni az ünneplésre, beszélgetésekre. Ha az autónktól elvárjuk, hogy kényelmes, a lehetőségeinkhez képest minden igényt kielégítő legyen, akkor miért ne tennénk ezt az otthonunkkal kapcsolatban is.

Javasoljuk, változtasson korának, hangulatának, megváltozott élet stílusának megfelelően környezetén is.

Mi ehhez szeretnénk szakmai segítséget nyújtani.

Szaktanácsadáshoz és tervezéshez kérjük, egyeztessen velünk személyes konzultációra időpontot.

jelentkezzen időpontra

 

Számítunk megkeresésére!