Design & Technik Stúdió

Schüller konyhabútor

Schüller Küchen bútorgyár

 

A SCHÜLLER konyhák élénkek, mint az idő, változatosak, mint maga az élet. Az egyik vezető német konyhagyártóként a frankföldi Herriedenben székelő Schüller családi vállalkozás évente több mint 120.000 konyhát gyárt a nemzetközi piac számára, melyeket pontosan a vásárlók kívánságaira és igényeire szabnak. Az Otto Schüller által 1966-ban alapított sikeres konyha bútor gyártó, amely erőforrás-takarékosan gyárt Németországban, jelenleg több mint 1500 alkalmazottat foglalkoztat. A „Mindig egy lépéssel előre” vállalati filozófia szerint Schüller új dolgok létrehozására koncentrál, miközben megőrzi a már meglévőt.

 

Impuls gyár

 

Fedezze fel a Schüller konyhai kollekcióit 

A Schüller konyhagyártó kollekcióit az átlagon felüli változatosság jellemzi, így ideálisan lefedik a nemzetközi vásárlók különböző igényeit. Legyen szó elegáns magasfényűről, meleg fáról, időtálló beton megjelenésről vagy modern ónixfeketéről – a Schüller termékcsalád minden ízléshez és igényhez talál valamit. Egy dolog azonban minden modellben közös: az anyagok kiváló minősége és egyedi megmunkálásuk. Emellett a Schüller vállalat nagy jelentőséget tulajdonít a fenntartható termelésnek és a természeti erőforrások védelmének. A PEFC logóval tanúsított Schüller a tudatos nyersanyaghasználat és a magas szintű környezettudatosság mellett áll.

Vásároljon Schüller konyhát

A Schüller konyhákat kizárólag szakkereskedőkön keresztül értékesítik, és az Ő szakemberei szerelik össze az Ön egyéni kívánságai és követelményei alapján. A konyhatervezővel folytatott megbeszélés során Ön dönti el új Schüller konyhájának formáját, anyagát, színét, berendezését és funkcióit. A „Mindennek az ember a mércéje” vezérelvhez híven a tervezési lehetőségek éppoly sokrétűek, mint mi, emberek. Ergonómiai szempontból az Ön új konyhájával szemben támasztott egyedi követelményeket figyelembe veszik és beépítik a tervezésbe. Az eredmény: egy személyre szabott konyha, amely tökéletesen megfelel Önnek.

Schüller konyhák – olyan egyéniek, mint Ön

Tudjon meg többet a Schüller széles választékáról és egyedi kollekcióiról. Érdeklődjön, és kérjen időpontot a D&T konyha stúdiójában.

link: D&T/időpontot kérek

Merítsen ihletet a virtuális gyári bemutatóteremben. Fedezze fel a rendkívül funkcionális konyhákat, amelyek egyben igazi fénypontot is jelentenek otthonában.

link: Schüller/ virtuális bemutató terem

Megérkezett az új 2024-es SCHÜLLER katalógus!

 

Schüller 2024-es katalógus innen letölthető_de_en.pdf