Design & Technik Stúdió

Blog

Praktikus tárolási megoldások a konyhában (1.rész)

2022.07.30 14:23
Praktikus tárolási megoldások a konyhában (1.rész)

Kényelmes tároló helyekre vágyik a konyhában? Szeretné, ha minden kéznél lenne? 

Az Impuls konyhák rengetek praktikus tároló megoldással választhatók. Ezekből mutatunk be pár példát inspiráció gyanánt azoknak, akik új konyha tervezésén vagy régi felújításán gondolkodnak. 

Lássuk be, ha mindennek esztétikus, mégis könnyen elérhető helye van a konyhában, az lényegesen megkönnyíti a hétköznapokat, így javítva életminőségünket.  

Praktikus és esztétikus 

 

Ha nincs külön tároló helyiség (spejz), akkor a legjobb megoldás a konyhabútorban a kamraszekrény. Ez lehet belső fiókos, vagy polcos, illetve kamraszekrény vasalattal kiegészítve.

 

 

Okos tárolás a gyerekekre szabva

Kicsi kamra nagy renddel,amelyben a gyerekek is könnyen elingazodnak/elérnek mindent? Ilyen a kifejezetten gyerekbarát Dispensa Junior kamraszekrény a Kesseböhmerstől.

Redőnyös és lesüllyedő beépített szekrény

A hely legoptimálisabb kihasználásában segítenek az olyan innovatív tárolási lehetőségek, mint a a redőnyös beépített szekrény, kihúzható polccal vagy a könnyen elérhető lesüllyedő szekrény. Ékes példák arra, hogy az esztétikum és a praktikum járhatnak kéz a kézben. 

 

Fogantyú mentes ajtók 

A fogantyú mentes formatervezés, igazodik a minimalista trendhez és letisztultá teszi konyhája megjelenését. A fogantyú mélyedések teljesen beolvadnak az előlapba. 

 

Fogantyú nélküli

Törölközőtartó 

A letisztult törölközőtartónak köszönhetően pedig a konyharuhának is meglesz a helye, nem a munkapultra dobva, mégis mindig kéznél. A keskeny formatervezésnek köszönhetően szinte semmi helyet nem foglal és még hozzá is tesz a konyhabútor megjelenéséhez. Praktikusságát pedig az adja, hogy a szél mentén bármikor eltolható. 

 

tárolási megoldások

Láthatatlan és helytakarékos 

Kihúzható asztal 

Egy fiók előlap-takaróléc mögé bújtatva a „Top Flex” kihúzható asztal egy mozdulattal lép akcióba. Először az első kihúzható rész jön elő, mely tárolófelületként használható. Majd teljesen kihúzva a két lapfél süllyesztett előlap-takaróval és szintben lévő vezetősínnel nagyszabású kiegészítő munkafelületet biztosít. Olyan többlet hely nyerhető melyre nap, mint nap szükségünk lehet konyhai tevékenységeink során, legyen szó akár főzésről, vagy egy nagy bevásárlás utáni bepakolásról/rendszerezésről. 

konyhai tarolasi megoldasok

Sütőtepsi tartó 

A sütés rajongói számára is vannak praktikus szekrényfunkcióink. Ilyen például a sütőtepsi tartó. A Kesseböhmer krómozott sütőtepsi tartója egyszerre három szinten kínál elegendő helyet a terjedelmes sütőtepsik és rostélyok számára, megkímélve minket attól, hogy méretükből adódóan mindig útban levőnek érezzük őket. 

Reméljük összefoglalónk segítségére lesz konyhájában praktikus tárolási megoldások kialakításában. Ha konyhabútor tervezésben/felújításban gondolkodik, akár a komplett folyamatban örömmel állunk rendelkezésére. De ha már csak pár tárolási kiegészítő hiányzik, akkor is keressen minket bizalommal

Folyt.köv. 

Köszönjük, hogy megtisztelt figyelmével!

 

D&T2000

FOGLALJON HOZZÁNK IDŐPONTOT!D&T STÚDIÓ