Design & Technik Stúdió

Blog

Konyhabútor trendek 4.rész

2023.01.10 17:52
Konyhabútor trendek 4.rész

Szeretne új konyhát de nem tudja pontosan, hogy mire is van szüksége? Segítünk kategorizálni a sok konyhabútort, hogy ne vesszen el a nagy választékban. Legújabb konyhabútor márkánk, a Schüller Küchen a legnépszerűbb konyhabútor kollekcióit 4 nagyobb kategóriába sorolja, mellyel igyekszik a nemzetközi vásárlók legkülönbözőbb igényeit/ízlését lefedni. Előző cikkünk a városi stílus kedvelőinek szólt, most pedig a gourmet kategóriát vesszük górcső alá.

Schüller Küchen

Ahogy előző cikkünkben írtuk, új taggal bővült stúdiónk konyhabútor választéka. A Schüller Küchen a legnépszerűbb konyhabútor kollekcióit 4 nagyobb kategóriába sorolja, melyek segítenek a vásárlóknak igényeik alapján könnyen megtalálni a számukra megfelelő megoldásokat.

 

Kategóriák

Kategóriáik, melyek alá a különböző funkciók és stílusjegyek alapján bútoraikat besorolták: Természetes, Családi, Városi és Gourmet.

 

Gourmet jelentése

A “gourmet” egy francia nyelvből eredő kifejezés, melynek kelentése ínyenc, amely utalhat személyre, és kifinomult ízlésre, de élelmiszer készítményre is.

 

A gourmet olyan kulináris művészetet takar, amelyet a finom ételek és italok ideális kapcsolata jellemez. Az ételek lehetnek akár bonyolultabb készítmények is, de mindegyikből az esztétikai kiegyensúlyozottság árad.

 

Gourmet kategória

Nem véletlenül ezt a nevet adta a Schüller ennek a kategóriának. A digitalizáció felgyorsítja a mindennapjainkat. De vannak dolgok, amikhez ebben a rohanó világban is jó időt hagyni, kiélvezni, főként ha otthon vagyunk. Engedje át magát a főzés örömének és ossza meg barátaival és családjával az ízek és illatok okozta élvezetet egy azon helyen, a konyhában. A Schüller konyhabútorai dizájnjukban és személyre szabható  belső kialakításukban is lehetővé teszik, hogy az ételek készítése és elfogyasztása is öröm legyen lakásunk erre berendezett terében.

 

 

Elba

Elba Schueller konyha

 

 

Classic

Classic Schüller konyhabútor

 

Ha megtetszett valamelyik konyhabútor, keressen minket bizalommal!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt figyelmével!

 

D&T2000

FOGLALJON HOZZÁNK IDŐPONTOT!D&T STÚDIÓ