Design & Technik Stúdió

Blog

Konyhabútor trendek

2022.11.28 22:03
Konyhabútor trendek

Új konyhát szeretne de elveszik a nagy választékban? Segítünk kategóriákra bontani a kínálatot a Schüller Küchen segítségével, hogy könnyebben tudja definiálni, hogy igényeihez mi áll a legközelebb.

Schüller Küchen

Új taggal bővült stúdiónk konyhabútor választéka. A Schüller Küchen a legnépszerűbb konyhabútor kollekcióit 4 nagyobb kategóriába sorolja, melyek segítenek a vásárlóknak igényeik alapján könnyen megtalálni a számukra megfelelő megoldásokat.

 

 

Kategóriák

Kategóriáik, melyek alá a különböző funkciók és stílusjegyek alapján bútoraikat besorolták: Természetes, Családi, Városi és Gourmet.

 

 

A természetes

Először a „Természetes” kategóriát vesszük górcső alá. Itt olyan konyhabútorok kaptak helyet, melyek egyfajta ódák a természethez és a természetességhez, mind kialakításukban, mind pedig funkcionalitásukban. Ma már köztudott, hogy a fentarthatóság szem előtt tartása életminőség javító hatással bír. Ezek a konyhabútor modellek padlótól a mennyezetig fenntartható élvezetet biztosítanak a főzéshez és annak előkészületeihez. A dizájnt pedig minden ide sorolt modell esetében a természet színei és anyagai ihlették. A kivitelezésben magas minőség párosul innovatív megoldásokkal.

 

Alba

Alba_schueller_kuchen

 

Bari

Bari_schueller_kuchen

 

Cambia

Cambia_schueller_kuchen

 

Finca

Finca_schueller_kuchen

 

Siena

Siena_schueller_kuchen

 

 

Ha megtetszett valamelyik konyhabútor, keressen minket bizalommal!

 

Folyt. köv.

 

Köszönjük, hogy megtisztelt figyelmével!

 

D&T2000

FOGLALJON HOZZÁNK IDŐPONTOT!D&T STÚDIÓ