Design & Technik Stúdió

Blog

Konyhabútor trendek 3.rész

2022.12.28 13:40
Konyhabútor trendek 3.rész

Szeretne új konyhát de elveszik a nagy választékban? Segítünk kategóriákra bontani és ezzel átláthatóbbá tenni a kínálatot. Így könnyebben szűkítheti a kört saját igényei szerint. Új konyhabútor márkánk, a Schüller Küchen a legnépszerűbb konyhabútor kollekcióit 4 nagyobb kategóriába sorolja, mellyel igyekszik a nemzetközi vásárlók sokszínű ízlését lefedni. Első cikkünk a természetes stílus kedvelőinek szólt, második cikkünk a családi kategóriát vette górcső alá, most pedig a városi kategóriát mutatjuk be részletesebben.

Schüller Küchen

Ahogy előző cikkünkben írtuk, új taggal bővült stúdiónk konyhabútor választéka. A Schüller Küchen a legnépszerűbb konyhabútor kollekcióit 4 nagyobb kategóriába sorolja, melyek segítenek a vásárlóknak igényeik alapján könnyen megtalálni a számukra megfelelő megoldásokat.

 

 

Kategóriák

Kategóriáik, melyek alá a különböző funkciók és stílusjegyek alapján bútoraikat besorolták: Természetes, Családi, Városi és Gourmet.

 

 

A városi kategória

A pezsgő városi élet kedvelőinek találták ki a városi stílusú kategória konyhabútorait. Melyek funkcionalitásukban és dizájnjukban is a soha nem alvó város lüktetését tükrözik, ahol számos impulzus, kultúra és lehetőség találkozik. Itt születnek a nagy ötletek, trendek növik ki magukat. A konyhabútorok, melyeket ezek a városi jellemvonások ihlettek szintén kreatív megoldásokkal, jól rendszerezett terekkel, szokatlan extrákkal, személyreszabható panelekkel és fiatalos megjelenéssel készen állnak egy pezsgő élettér központjában kielégíteni a mindennapi igényeket.

 

Avola

Avola

 

 

 

Arosa

Arosa

 

 

 

Rocca

Rocca

 

 

 

 

Ha megtetszett valamelyik konyhabútor, keressen minket bizalommal!

 

Folyt. köv.

 

Köszönjük, hogy megtisztelt figyelmével!

 

D&T2000

FOGLALJON HOZZÁNK IDŐPONTOT!D&T STÚDIÓ