Design & Technik Stúdió

Blog

Konyhabútor trendek 2.rész

2022.12.07 15:22

Új konyhát szeretne de elveszik a nagy választékban? Segítünk kategóriákra bontani és ezzel átláthatóbbá tenni a kínálatot. Új konyhabútor márkánk, a Schüller Küchen a legnépszerűbb konyhabútor kollekcióit 4 nagyobb kategóriába sorolja, mellyel igyekszik a nemzetközi vásárlók legkülönbözőbb igényeit/ízlését lefedni. Előző cikkünk a természetes stílus kedvelőinek szólt, most pedig a családi kategóriát vesszük górcső alá.

Schüller Küchen

Ahogy előző cikkünkben írtuk, új taggal bővült stúdiónk konyhabútor választéka. A Schüller Küchen a legnépszerűbb konyhabútor kollekcióit 4 nagyobb kategóriába sorolja, melyek segítenek a vásárlóknak igényeik alapján könnyen megtalálni a számukra megfelelő megoldásokat.

 

 

Kategóriák

Kategóriáik, melyek alá a különböző funkciók és stílusjegyek alapján bútoraikat besorolták: Természetes, Családi, Városi és Gourmet.

 

 

A családi kategória

Olyan családoknak alkották az ebbe a kategóriába tartozó konyhabútorokat, ahol a konyha a családi élet fontos színtere. Ahol ez a helység is a mindennapok szerves része, mely egyaránt teret ad a játéknak, a főzéseknek és a nagy beszélgetéseknek.

A megjelenésen túl

A bútorok kialakítása a dizájn mellett szem előtt tartja a gyerekes családok baleseteinek megelőzését, miközben próbálja megkönnyíteni a tárolást és gyorsabbá tenni a sütéssel/főzéssel töltött időt.

Alea

Alea Schüller konyhabútor

Biella

Biella Schüller konyhabútor

Fino

Fino Schüller konyhabútor

Smartglas

Smartglas Schüller konyhabútor

Ha megtetszett valamelyik konyhabútor, keressen minket bizalommal!

 

Folyt. köv.

 

Köszönjük, hogy megtisztelt figyelmével!

 

D&T2000

FOGLALJON HOZZÁNK IDŐPONTOT!D&T STÚDIÓ