Design & Technik Stúdió

Blog

Praktikus tárolási megoldások a konyhában (2.rész)

2022.08.11 23:10
Praktikus tárolási megoldások a konyhában (2.rész)

Kényelmes tároló helyekre vágyik a konyhában? Szeretné, ha minden kéznél lenne? Ha mindennek esztétikus, mégis könnyen elérhető helye van a konyhában, az lényegesen megkönnyíti a hétköznapokat. Ezért az előző részben már mutattunk be pár példát praktikus tárolási megoldásra inspiráció gyanánt azoknak, akik új konyha tervezésén vagy régi felújításán gondolkodnak. Ebben a részben folytatjuk a sort. 

Ha mindennek esztétikus, mégis könnyen elérhető helye van a konyhában, az bizony lényegesen megkönnyíti a hétköznapokat.

Minden kartávolságon belül 

iMove

Az “iMove” belső polc minden igénnyel együttműködő jellegével kelt jó benyomást. A polcdeszkák és a rajta tárolt holmik egyetlen könnyed mozdulattal kihúzhatók a szekrény korpuszából és a munkalap irányába süllyeszthetők le. A két felső szint így kényelmesen elérhető távolságban áll meg stabilan.  Tanács: A fenéklap ezenkívül rendelkezésre áll súlyosabb tárolnivalók számára is. 

Tandem Solo 

Kesseböhmer Tandem Solo-ja ajtónyitáskor, a teljes belső berendezéssel együtt kijön a szekrény korpusz elé. Ezáltal a borulásvédővel rendelkező polcdeszkák közvetlenül hozzáférhetővé válnak és több szinten biztosítanak teljes rálátást a készletekre. Egy speciális új tompító segítségével Kesseböhmer teljesíti az ügyfelek halk működés iránti igényét a konyhai munka közben. 

Ahol szívek kívánsága teljesül 

Amikor együtt sütünk-főzünk, forró lesz a helyzet ezért jó, ha minden gyorsan kéznél van. A nyitott polcok és egy fülkés sínrendszer tökéletesek erre a célra. Például egy fiókos szekrény a tűzhelynél biztosíthatja a rendet. 

 

A halk záródás titka - CLIP to BLUMOTION

 

A beépített BLUMOTION tompítással rendelkező csuklópántok biztosítják a szekrények és fiókok halkzáródását. Itt is eleganciával és kifinomult formatervezéssel párosul a praktikum.   

 

Fényes ötletek otthon 

A konyhában a fényeknek kulcsfontosságú szerepük van. A spotlámpák nem csak dekoratívak, hanem kielégítő fényforrást adnak a konyhai munkához. A fény emellett célzottan ki tudja emelni a szép részeket a szekrényekben, mivel a fénycsíkok vonzzák a tekintet. 

 

Tárolóhely megoldások 

A konyhatervezésnél a méretre szabott tárolóhely sok előnnyel jár. A rugalmas rendező rendszerek ebben segítenek. A hangtalanul sikló kihúzható elemek, az elfordítható polcok és sarokszekrények segítenek, hogy minden négyzetcentiméterből hasznos tárolóhely váljon. Ezeket a legapróbb részletekig személyreszabottan tervezhetjük meg. 

 

praktikus konyhai tárolás

 

Funkció és rend 

A számos műszaki megoldás és hasznos rendszerező megoldás kialakításakor a formatervezés sem szenvedett csorbát. Legyen az egy edényszárító szekrény vagy egy sokoldalúan alkalmazható rendező rendszer, minden kialakítás sokoldalúan megkönnyíti a mindennapokat a konyhában és emellett szemet gyönyörködtetően letisztult, esztétikus. 

 

Szép és praktikus 

Az “iMove” polckihúzó elem egyesíti a szépet a praktikussal. A fiókokra és szekrényekre egyaránt igaz, hogy a nyitás/kihúzás egyetlen mozdulattal történik. Minden könnyen elérhető, miközben esztétikusan elzárt, az ajtók mögött pedig átláthatóan és helytakarékosan rendszerezett. 

Reméljük összefoglalónk segített megtalálni a legötletesebb tárolási megoldásokat az Ön konyhájába is! 

Ha konyhabútor tervezésben/felújításban gondolkodik, akár a komplett folyamatban örömmel állunk rendelkezésére. De ha már csak pár tárolási kiegészítő hiányzik, akkor is keressen minket bizalommal

Köszönjük, hogy megtisztelt figyelmével!

 

D&T2000

FOGLALJON HOZZÁNK IDŐPONTOT!D&T STÚDIÓ