Design & Technik Stúdió

Falmec páraelszívó

Danilo és Maurizio Poser a két alapító több mint 30 éve hívta életre a FALMEC céget. Az észak-olasz gyár innen hódította meg először a kontinenst majd később a világot. A kezdeti kézműves cégből mára igazi ipari vezér céggé nőtte ki magát. A Falmec páraelszívók magukban hordozzák a technikai újítások, a kifinomult stílust és a szemet gyönyörködtető olasz designt. A Falmec páraelszívók sikerét, a számos elnyert díjak fémjelzik, melyek a folyamatos fejlesztéseiknek és a magas minőség eredménye. A cég ma már több mint 100 páraelszívó modellt és több mint 700 féle variációját gyártja, figyelve szüntelenül a legmagasabb minőségre.

 

Falmec ELLE

 

 

Falmec E.ion rendszer

A Falmec cég 2012-ben mutatta be a forradalmian új páraelszívó kollekcióját a Falmec E.ion elszívót. A Falmec E.ion konyhai páraelszívó nem csak megszünteti a kellemetlen szagokat, hanem tisztítja és frissebbé teszi a levegőt. bővebben!

 

 

Falmec Silence - NRS® zajcsökkentő rendszer

A FALMEC cég - felismerve az egyre növekvő vásárlói igényeket a folyamatosan fejlődő konyhatechnológia területén - kifejlesztette a legcsendesebb zajcsökkentő rendszer gyártását – ezek a külső motoros megoldások, valamint belső motorok esetén az NRS® rendszer, melyek még nagyobb komfortérzetet biztosítanak a vásárlóknak. Bővebben az NRS zajcsökkentő rendszerről

 

 

Falmec Professional Kollekció

Egy konyhai elszívó a magas minőségű konyhaművészet gyakorlásához. A Falmec Professional páraelszívó kollekció a professzionalizmus atmoszféráját teremti meg a konyhában. Hatékonyabb, erősebb motorok, extra magas teljesítményű, speciális szűrők zsírcsapdával a főzés során keletkezett zsíradékok és olaj számára.