Design & Technik Stúdió

Whirlpool

" A Whirlpool évtizedek óta jelen van Európában, és ezidő alatt az ismeretelen névből vezető, kedvelt háztartási gépeket felvonultató márka lett . Elkötelezettségünk lelke a strtatégiai befektetés mind a márkákba, az innocváció területére, a gyártásba és a közösségbe, hogy fenntartsuk vásárlóink lojalitását és vezető helyzetünket az iparágon belül. " (Mike Todman Whirlpool elnöke)


Bízza magát az intelligens 6. Érzék technológiára, hogy tökéletes eredményt és közel 50% erőforrás megtakarítást érjen el.

A Whirlpool 6. Érzék technológiája azonosítja a környezetben levő változókat és alkalmazkodik a különböző követelményekhez. Speciális szenzorokat használva ez a funkció segít a tökéletes eredmény elérésében az ételek megőrzése, a sütés, vagy akár a mosogatás területén. A Whirlpool mindig különös figyelmet fordított azokra a fogyasztói elvárásokra, melyek az alacsony energiafogyasztásra irányultak. Ezért fejlesztettük ki a 6. Érzék technológiát, mely biztosítja a tökéletes eredményt, a könnyű és kényelmes használatot és a maximális erőforrás megtakarítást, minden nap és minden körülmények között. Sőt, a 6. Érzék készülékek kiváló minőségű alapanyagokból készülnek elegáns stílusban. Ezeket a készülékeket úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek minden stílusú konyhához, teljes sokoldalúságot, funkcionalitást és kiváló teljesítményt kínálva.

Letölthető katalógus: Whirlpool katalógus (2022)

Kérjen árajánlatot: Írjon nekünk, vagy keressen elérhetőségeink egyikén.