Design & Technik Stúdió

Cata elszívók

 

Cata háztartási gépekről

A spanyol Cata cég, amit 1947-ben Torellóban alapítottak, a több mint 50 éves gyártási és fejlesztési tapasztalatainak köszönhetően mára a világ 3. legnagyobb páraelszívó gyártója. A cég folyamatos növekedése és termelési kapacitásának eredményeként mára már több mint 80 országban forgalmazzák termékeit. A Cata cég az európai piacon egyedülálló konyhai páraelszívó választékkal valamint széles háztartási szellőztető ventilátorokkal továbbá beépíthető konyhagépek, sütők, mikrohullámú sütők, indukciós főzőlapok, kerámia főzőlapok, gázfőzőlapok, minőségi mosogatótálak, és csaptelepek kínálatát forgalmazza.

A konyhai páraelszívók széles választékában többek között megtalálhatóak az egyszerű szekrénybe beépíthető, aláépíthető hagyományos, kihúzható páraelszívók. Valamint a design elszívók, a fali kürtős páraelszívók, a sziget és sarok modellek is. A cég specialitása, hogy nemcsak széles szín és méret változatok elérhetőek a választékban, hanem több készülékeit külső motoros változatban is megvásárolhatóak. Nagy hangsúly fektetnek a design-ra és a mai kor anyag és építészeti stílusokhoz igazodva tervezik készülékeiket. A cég fontos hitvallása, hogy a forma és a széles méret kínálat mellett kiváló teljesítményű, nagy kapacitású, energiahatékony páraelszívókat is gyártson.   

A gyártó teljes konyhagép választéka megfelel a mai modern biztonsági követelményeknek, amit az ISO9001 szabvány szavatol. A Cata teljes választéka 1995 óta elérhető a hazai piacon. A gyártó minden készülékére 3 év teljes körű Magyarországi garanciát ad, az egész országra kiterjedő szervizhálózatával.

A teljes Cata termékkínálat ITT található

Miért vegyen Cata páraelszívót?

Az alábbi néhány előny biztosan meggyőzi Önt a választásban.

  • - A Cata cég több mint 50 éves tapasztalatát gyűjtötte össze a készülékek fejlesztésére, gyártására és a termékválaszték kialakítására. -Széles méret és színválasztékával az egyik legkedveltebb márka a hazai piacon.
  • - Számos Cata páraelszívót vásárolhat külső motoros változatban is. (SEM1, SEM2 motorral)
  • - A kiválasztott páraelszívó készülékéhez azonos színben és minőségben választhat beépíthető sütőt, gáz-, kerámia-, indukciós főzőlapot vagy mikró sütőt is.
  • - Sok Cata termék akciós áron vagy akciós szettben is megvásárolható.
  • - 3 éves teljes körű Magyarországi garancia, amely az egész országra kiterjedt szervizhálózattal rendelkezik.
  • - A készülékek nagy része vagy raktárunkról, vagy beszállítónk raktárából 1-2 héten belül elérhető.