Design & Technik Stúdió

SMEG konyhagépek

Az olasz SMEG cég, exkluzív háztartási gépei, a kifinomultság és a luxus csodálatos ötvözete, a stílus és a technológia tökéletes találkozása. Eredeti és ergonomikus termékek, melyek megtervezésénél teljes mértékben a design és a minőség áll a mérnöki figyelem középpontjában.

A Smeg már évtizedek óta ismert és megbízható prémium márka. Ugyan az olasz cég több stílusban is kiemelkedőt alkotott, - legyen szó akár a klasszikus, minimalista, vagy a kicsit antikba hajló koloniál stílusú kollekciójukról -, igazi sikerré akkor váltak a Smeg készülékei, mikor piacra dobták a hamisítatlan 50-es évekbeli hangulatot idéző hűtőgép családjukat. Szenvedély és stílus, ez a két fogalom volt az olasz márka fő meghatározója.

Történetének 60 éve alatt a Smeg nemzetközi elismertséget szerzett a piacon egyedülálló háztartási gépeivel, melyek a legutolsó részletre is kiterjedő, gondos tervezésükkel, és szemet gyönyörködtető, plasztikus formáikkal méltán váltak ikonikus darabokká. A gyártás során alkalmazott csúcstechnika, a lézerrel vágott acélrészek, a termékek éveken át tartó terheléses minőségtesztelése, mind a Smeg azon elhivatottságáról tanúskodik, hogy olyan megbízható termékeket képviseljenek a piacon, melyek tényleg kiállják az idő próbáját.

SMEG a nagy háztartási készülékeire 5 év garanciát ad (kivéve a páraelszívók és a szabadonálló hütőszekrényre!).

Letölthető katalógusok:

International_Smeg_EN.pdf

Catalogue_Portofino_Smeg_EN.pdf 

Catalogue Dolce&Gabbana_EN.pdf

SMEG BEÉPÍTHETŐ KONYHAGÉP AKCIÓS AJÁNLATUNK

Akciós katalogus/Smeg_2023_.pdf

SZETTBEN OLCSÓBB!!!

Kérjen árajánlatot: Írjon nekünk, vagy keressen elérhetőségeink egyikén.