Design & Technik Stúdió

InSinkErator /konyhamalac/

InSinkErator /konyhamalac/ története

A világ első hulladékőrlőjének története: 1927-et írunk... Lindbergh átrepülte az óceánt Párizs és New York között. Coolidge amerikai elnök bejelentette a Fehér Házban, hogy jobbá teszi az életet az Államokban... eközben, John W. Hammes, egy racine-i építész a pincéjében azon gondolkodott, hogyan tehetné jobbá az életet a konyhában. Még sötétedés előtt barkácsolt egy lemezekből álló őrlőrendszert, melyet motor hajtott. Nem a világot próbálta megváltoztatni, csupán a konyhai munkát kívánta egyszerűbbé tenni. Éjfélre a véleménye megváltozott... úgy határozott megpróbálkozik mindkettővel. A konyhamalac megszületett és a konyhai takarítás már nem ugyanaz volt mint azelőtt. Mára az általa alapított vállalat, az InSinkErator, a világ vezető márkája a tervezés, gyártás és értékesítés terén egyaránt.

Az InSinkErator az egyetlen aki akár 6 év garanciát biztosít egyes modelljeire (Evolution® 200).Több mint 80 év tapasztalatának és folyamatos fejlesztésének köszönhetően a világ legkedveltebb konyhamalacait gyártják milliók megelégedésére.

Miért van rá szükség?
Egy jól sikerült családi, vagy baráti ebéd hangulatát nagyban tudja rontani, az elkészítése által keletkezett áldatlan állapot a konyhában. A gyümölcs-, és zöldséghéjak, a széttört tojáshéjak pillanatok alatt "háborús övezetté" változtat-hatják konyhánkat. Hiába az ízletesen elkészített lakoma, ha a konyhából áradó szag elveszi az ember étvágyát. A szemetesben romló ételmaradékok bűze az egész konyhát átjárja. A bomlásnak induló ételmaradékok levet engednek, amely lé könnyen megtalálja az utat a zsákból a szemetesvödör aljába, ami aztán kiürítéskor az egész konyhán végigfolyik... Ezen kellemetlenségek elkerülésében nyújtanak számunkra segítségek a konyhai hulladékdarálók, ismertebb nevükön a konyhamalacok. Az ételkészítés utáni takarítás leegyszerűsödik, és a kellemetlen szagok terjedése miatt sem kell aggódnunk. A munka is hatékonyabbá válik, hiszen az ételkészítés során azonnal eltűnnek a kellemetlen melléktermékek, mivel közvetlenül a mosogatóba tudjuk tisztítani a zöldségfélék szárát, levelét, héját, gyökerét. Mosogatás közben a tányérról az ételmaradék is gyorsan és könnyen távolítható el. A hulladék mennyiségének csökkenésével a szeméttároló ürítésére is ritkábban van szükség, mellyel időt takarítunk meg.

Letölthető katalógus: InSinkErator katalógus (eng)

Kérjen árajánlatot: Írjon nekünk, vagy keressen elérhetőségeink egyikén.

Vásárolni szeretne? Látogasson el webshopunkba!