Design & Technik Stúdió

Bosch háztartási készülékek

 

 

A Bosch már közel 115 éve a minőség és a megbízhatóság védjegye. Robert Bosch 1889-ben 27 évesen megnyitotta Stuttgartban a Finommechanikai és Elektrotechnikai műhelyét. 1893-ban elindul a háztartási készülékek gyártása, melynek első terméke egy Bosch hűtőszekrény volt, amelyet 1958 a mosógép, 1964-ben a mosogatógép követet.

A Bosch mindig is élen jár a technikai minőség és a megbízhatóság terén. A Bosch készülékek magával ragadó megjelenése, tökéletes  ergonómiája és sokszínű felhasználhatósága teszi alkalmassá arra, hogy bármilyen konyhában tökéletesen megállja a helyét.

1994-ben Magyarországon is alapított céget, melyben Bosch és a NEFF értékesítési, marketing és vevőszolgálati tevékenységeit látja el. Budapesten működő bemutatótermében 2017. óta a Bosch Home és NEFF Gourmet Center működik, mely egyben gasztronómiai élményközpontként is működik.

Cégünknél, a Bosch és a Neff háztartási készülékek teljes szortimentjét kínáljuk, mint pl. főzőlapok, sütők, hűtők, mosó- és szárítógépek, mosogatógépek és háztartási kiskészülékek, konyhai robotgépek, turmixok, porszívók.

Termék információk: Választék

A kiválasztott termékre, kérjen árajánlatot: Írjon nekünk, vagy keressen elérhetőségeink egyikén.