Design & Technik Stúdió

Ballerina konyháról bővebben

 

Ballerina logo

 

A Ballerina konyhák tervezése és gyártása három fő szempontot tart fontosnak az ügyfél szemszögéből: az egyéniség, az egyszerűség és a praktikusság. Mindazok számára, akik otthonukban központi térként tekintenek a konyhára, azoknak a Ballerina konyhái innovatív és végtelen lehetőségeket kínálnak.

 

Megérkezett az új 2022-es BALLERINA Konyha katalógus!

 

 Ballerina Katalógus innen letölthető

Ballerina Avantgarde Katalógus innen letölthető

 

 

Ballerina TOP 1601 konyha

 

A Ballerina TOP 1601 a szürke márványdekor laminált alakja. Szépen kiegészíti a Fenix-Inox dekor 5011. Mindezek futurisztikus hűvösségét egy-egy fa tárgyal, tárolóelemmel, vagy színes fallal feldobhatjuk. Hogy hol találkozunk legszívesebben a barátainkkal, véletlen vendégeinkkel? A konyhában. Itt kínáljuk meg, s születnek az igazi beszélgetések. Az otthoni kreatív főzés helye, a konyha ma egyre inkább közösségi találkozóhely. A mai konyhák új ötletei egy teljesen új életérzést sugallnak.

 

 

Ballerina SMART 4001 konyha

 

Ballerina SMART 4001 magasfényű üveghatású akril, Romano márvány mintával. Ez igen dekoratív, akár magasfényű, akár szatén matt a felülettel. Ennek stílusos kiegészítője az új 3D fa struktúrás fekete lap, a Scherwood 2036, fekete fém állványrendszerrel, a mattlakk (Samtlack) fekete hátfal előtt. Így együtt maga az extravagáns időtlenség. Nem akar a klasszikus értelemben konyha lenni, inkább játék az elemekkel, tömegekkel. Mindemellett megtaláljuk itt az ergonómikus praktikus megoldásokat, mint a kiforduló elem a sütő fölött s a lehajtható bárpult.

 

 

Ballerina PUR 2641 konyha

 

A Ballerina PUR 2641 matt Direcktlack feketéje (vagy a Főnix 4906 supermatt feketéje) szépen harmonizál az új fekete fém keretes-osztóléces családdal. Ennek a régi idők ipari hangulatát idéző keménységét elegánsan ellensúlyozza a nyers fa hatású új dekor: a Király-tölgy (Top 1576). Az üveges szekrények belső világítású nagy felülete elkápráztatja az embert, nem is konyha ez, mindinkább többfunkciós tér. A fém-keretes családhoz tartozik alsószekrény is, melynek üveges fiókdobozai egyszerűen ki is vehető. A nappali felé finoman oldja a szigetet a fa előlapos levegős fiókrendszer, amely szintén újdonság. Érdemes megfigyelni olyan részleteket, mint a tepsitartó, a fedeles kenyértartó-fiók, a falra szerelhető müzli-adagoló. A lebegő szabadpolc és a bárpult napjaink gesztusát, lendületét csempészi a kompozícióba.

 

 

Ballerina YORK-B 5595 konyha

 

A Ballerina YORK-B 5595 a klasszikus otthonos keretes bútor mai átfogalmazása, a trendi grafitszínű mattlakk keretes elemek találkozása a világos natur fa (Top1496 Piemont) melegségével. Mit tud egy igazi családi konyha? Sok a tárolóhelye, körben hozzáférhető, hozzá ülhető a közös főzéshez. A lakás központja, szíve. Szeretetteljes a kiválasztott részletektől is, mint a grafit csíkozott hátfal, a pulton ülő fűszerespolc, vagy a grafit matt, az üveg matt és a fa arányos játéka.

 

 

Ballerina TOP 1591 konyha

 

A Ballerina TOP 1591 antik tölgy dekorszín az otthon nyugalmát melegét adja, egy visszafogott modern vajszínnel: Light Pepper (TOP 1586). A konyhapulton trükkös tolóajtó, mellyel gyorsan rend lesz a konyhában. Ez a színkompozíció szinte bármihez illik.

 

 

Ballerina FRAME konyha

 

Vissza a gyökerekhez. A FRAME klasszikus, keretes világos ajtó front vintage stílusban. A keretezett front megjelenése, úgy tűnik mintha kézzel festették volna. Az érzéki világos szín és a klasszikus-romantikus design, jelenleg különösen kedvelt a fiatal hölgyek körében. A ftancia Riviéra Maison stílust testesíti meg, amely olyan érzés, mintha egy francia vidéki házban élnénk.

 

 

Ballerina HIGHLINE konyha

 

Impozáns megjelenés és luxus anyagok. Ez jellemzi a modern klasszikus HIGHLINE konyhát. A piacon elérhető legmagasabb színvonalú üvegfront. Elegánsan kidolgozott keretek nélküli üveg front, fogantyú nélküli konyhákhoz és minden egyéb változathoz. Az elegáns konyha és a nappali azonos stílusban tervezve üveg fronttal kiegészítve értékes, valódi amerikai dió fa részletekkel.

 

 

Ballerina GALA konyha

 

Történelem és elegancia klasszikus stílusban ez jellemzi a GALA 7010 konyhát. Luxus anyagok modern formába öntve mindez high-tech tulajdonságokkal. Elegancia és szenvedély ez a két tulajdonság jellemzi ezt a klasszikus stílust. Arannyal díszített, kasírozott előlapok és pilaszterek hangsúlyozzák a látványt. A BlackLine termékcsaládból származó sziget elem kézzel készült lakkozott előlapjai emelik a fényűzést és a csillogást. Látványa olyan, mint egy tömör aranyblokk. A legelegánsabb anyagok művészien kivitelezve a GALA 7010 konyhában.

 

 

Ballerina SHERWOOD konyha

 

A Sherwood 2036 tölgyfa hatású konyha, megjelenésben a valódi fából készült bútorra emlékeztett, valójában az ajtófront fekete színű lakkfestékkel kezelt, többrétegű melamingyanta szerkezet, amely kiváló minőséget biztosít és nagy mértékben ellenálló. A háttérben lévő álló szekrények kitűnő tároló egységek, a fogantyú nélküli keretes előlapokkal burkolt szigetpult hasznos munkaterülete a konyhának. A Ballerina konyhák egyik jellegzetessége, a fogantyú nélküli keretes frontok, amely minden háziasszony kedvence.

 

 

Ballerina OPAL-H konyha

 

A BlackLine konyha termék család egy olyan mestermű, amely a minőség és a klasszikus design kombinációja. Az OPAL-H 5656 konyha a matt és fényes felületek kombinációja mutatja a kiváló minőségű formavilág karaktereit. Mindazok számára, akiknek az átlagos már nem elég. Aki még többet akar, a jobbnál is a jobbat, alegjobbat. Többet, mint egy konyha. Az egyszerű tökéletesség megtestesítője: köszönhető a puritán formavilágnak, a kiváló minőségű anyagoknak és a precíz kivitelnek. Ez jellemzi a BlackLine termékcsaládot.

 

 

Ballerina TOP 1211 konyha

 

Castell tölgy az új trendi dekoranyag, a Ballerina TOP 1211 tölgy hatású konyhája kiválóan bemutatja a nappali és a konyha együtt egy egységet alkot. A végeredménynek köszönhetően egy tömör tölgyből készült ácsmester remekművet mutat be, amelyet a hátsó fali tárolóegység elrendezése megerősít. A konyha sziget 20 cm széles robosztus oldalpanelei hangsúlyozzák a fa szilárd hatását. A sziget ideális kombinációja a fogantyú nélküli egységek és az álló szekrények fogantyúval ellátott egységeinek. A Castell tölgyfa dekor szekrényvázak anyaga szilárd és rendkívül egyszerű tisztántartani.

 

 

Ballerina TOP konyha

 

Egy kényelmes konyha Bauhaus stílusban. A TOP 1466 konyha beton hatású ajtófrontja kiváló kombinációja a grafit fekete környezetben és a valódi tölgyfalap burkolatával. Ez a konyha a klasszikus Bauhaus stílusban a puritán egyszerűség és a funkcionalizmus megtestesítője, amely jelenleg nagyon trendi. A Bauhaus stílus egyik legfontosabb tervezési eleme a funkcionalitás; ennek megfelelően a sok kényelmet nyújtó elem ébrenlétre buzdítja a szükségletet, még a fiatalabb embereknél is.

 

 

Ballerina SMART konyha

 

SMART 4031 a csillogó elegancia. A hófehér fehérebb, a fehérnél, de nem tűnik keménynek és ridegnek. A foganytú nélküli design, a letisztult vonalak és a hófehér frontnak köszönhetően ez a konyha praktikus és hatékony megjelenésű. Az anyag: a Smart glass, az üveg tulajdonságaival azonos, továbbá egyedileg is elkészíthetők. Megjelenésében úgy tűnik ez a konyha üvegből készült, tartós és könnyen tisztántartható, és ennélfogva olyan egyszerű, mint az üveg.

 

 

Ballerina FEEL-B konyha

 

FEEL-B 40299 a bársony lakkozású laguna zöld front. Az időtálló megjelenés trendi színekben. Ebben a konyhában kombinálva jelenik meg az időtlen stílus, a maximalista praktika és a funkcionalitás. A süllyesztett fogantyúk és a szekrényvázak úgyanabból a bársonyosan lakkozott anyagból készültek. A praktikus fa palacktartó és a formatervezett kihúzható tároló ládák csakúgy vonzzák a tekintetett.

 

 

Ballerina MILANO konyha

 

MILANO 2850 a klasszikus konyha elegáns matt köntösben. Prémium fehér ajtófront elegáns matt kerettel. Számos hölgy álma egy ilyen klassszikus konyha. Egyszerű elegancia a széles keretnek köszönhető, a hosszú fém fogantyú pedig modern megjelenést kölcsönöz. A nappaliban lévő üveges egységek praktikusak, a bárpultos szekrény a fiókokkal kézreeső. 

 

 

Ballerina ARTE-B 3389 konyha

 

ARTE-B 3389 delfin szürke, bársony lakkozású konyha, puritán egyszerűsége csakúgy vonzza a tekintet. A háttérben elhelyezett 4 méter széles csúszó ajtóval ellátott egység egy komplett kamraszekrény. Az ajtó mögött található polcos és fiókos elemknek köszönhetően jól áttekinthető és könnyen hozzáférhető. Lenyűgöző látvány az előtérben helyet foglaló szigetegység, köszönhető a fogantyú nélküli frontoknak. A fiókok kihúzása és az ajtók kinyitása a TIP-ON technológia segítségével könnyen megoldható.

 

 

Ballerina TOP 1481 konyha

 

A TOP 1481 mammut tölgyfa hatású konyha, rusztikus purizmussal hódít! A rusztikus, világos, új dekor mamut tölgy előlap, a fekete színnel kombinálva erőt, tartósságot és kézművességet sugároz. A fekete színnel való kombináció modernitást és eleganciát kínál. A konyha a nyitott "Smart Cube" polcrendszer kialakításnak köszönhetően, puritán egyszerűséget sugároz. A nyított polcos egység az összes konyhai eszközhöz való gyors hozzáférést biztosít.

 

 

Ballerina SKY 3496 konyha

 

A nappalival egybenyított SKY 3496 magasfényű szürke konyha, jól átgondolt egységei megfelel a mindennapos munkálatokra. A szabadon álló szigetegység a funkcionális főző / előkészítő elemek, az álló tárolószekrények és a függesztett mosogatórész több, mint egy konyhabútor. Az étkező és a nappali szerves elemei is egyben. A sziget mellett lévő kis bárpult szinte hívogatja az embereket, hogy főzés előtt elfogyasszanak egy finom koktélt.

 

 

Ballerina ROYAL 7650 konyha

 

A ROYAL 7650 fehér magas fényű klasszikus konyhabútora a legmagasabb minőségű osztályba tartozik - amely soha nem megy ki a divatból. A magasfényű hét rétegben lakkozott ajtófront a legelegánsabb megjelenést biztosít. A német kézművesség garancia a makulátlan fényes és tökéletes ajtófrontok felületkezelésének. 

 

 

 

Ballerina FRAME 3364 konyha

 

Vidámság és élet jellemzi a Ballerina FRAME 3364 bükk hatású klasszikus konyhabútorát. Egy konyha, ahol egyszerűen én, önmagam lehetek. A fiatalos romantika szellője, modern környezetben. A keretes bükk frontok finom hangsúlyt kapnak a kasmír textilburkolat ölelésében.

 

 

Ballerina PROFI LINE 4450 konyha

 

Ballerina PROFI LINE 4450 prémium fehér üveg konyhabútor maga a design és a tiszta luxus. A klasszikus tervezésű konyha, amely remekü ötvözi a jó dizájnt a funkcióval és a megannyi tároló egységgel, a minőségi felhasznált anyagoknak köszönhetően értéket és stílust sugároz. Az üveg és a kő két értékes anyag ami tökéletesen kiegészíti egymást. A konyhabútor egyedi jellegét és formatervezését a Marie Peppercorn RITZENHOFF design ajtóinak köszönheti. Retro jellege az 1950-es évekre emlékeztet, mégis szokatlanul modern.

 

 

Ballerina OPAL 5699 konyha

 

A Ballerina OPAL 5699 royal piros lakkozott, magasfényű konyha maga az elegancia a legkifinomultabb formában. A royal piros egy új szín, melyet az élénk Coca Cola piros színe inspirált. A konyha a kiváló minőségű prémium fehér furnérral kombinálva egyszerre eleganciát és könnyedséget sugároz. A SWAROVSKI® ELEMENTS termékcsalád fogantyúinak köszönhetően a furnérozott fehér bútor egységeknek extra értéket kölcsönöznek.

 

 

Ballerina RESOPAL 3821 konyha

 

A Ballerina RESOPAL 3821 hófehér és sötét kerámia hatású konyha. Az eredeti Resopal előlapokkal ellátott Ballerina konyhák a legkedveltebb és a legtöbbet forgalmazottak immár hat éve. A kerámia hatású Resopal frontok főbb jellemző tulajdonságai: ütésálló, karcolásálló, vegyszerálló és hőálló. Ezen tulajdonságainak köszönhetően ez a konyha hasonló a valódi kerámiafronttal, de a főbb előnye, hogy mindenféle méretben és speciális konstrukcióban elérhető, és megfizethető. A két színárnyalat a hófehér és a sötét ideális kombináció, a fehér előlap mágneses tábla funkcióval is megrendelhető.

 

 

Ballerina EDITION 2706 Y konyha

 

A Ballerina EDITION 2706 Y új formában. Az Y konyha forradalmian új funkcionális megoldás, mikor is egy szigeten belül oldjuk meg a teljes konyhai előkészítést és főzést úgy, hogy akárhány ember elfér körülötte, s mégis mindenkinek minden kézre áll. Nagycsaládosoknak ideális, s kifejezetten gyermekbarát a nem koszolódó, könnyen tisztítható DirectLack felület, mely itt prémiumfehér és az extrém bronz festői felülettel jelenik meg. Ugyanez a festői felület sötét szürkében is rendelhető a magasfényű felületek kedvelőinek.

 

 

Ballerina EDITION 2716 konyha

 

A magasfényű kárminpiros EDITION 2716 konyha a ház szíve. Kontrasztok játéka, maga a dinamika, az életérő. A DirectLack karcálló, időtálló, nem piszkolódó és könnyen ápolható. A magasfényű kárminpiros kontraszt a matt feketével (PUR 2641-2644), igen elegáns az őt körülvevő fehérségben. Az ablak előtti nagy alacsony sziget egyben ülőalakalmatosság és tárolóegység, dekoratív térélménnyel finoman szeparálja a konyhát.

 

 

Ballerina TOP 1496 konyha

 

A kiváló tervezés esszenciája - a nyitott terű konyha. A Ballerina TOP 1496 piemont tölgy mintás konyhája erre remek példa. Az otthoni nyüzsgő világunk központi része a sziget amely, tökéletes a terek összekapcsolásához. Ez az a hely ahol a az étel előkészítés, a főzés, a tálalás és az elfogyasztása történik. Miközben a család megossza a napi élményeit, és tervezgeti a jövőt egy finom vacsora mellet. A sziget, mint egy hídfő működik a különböző zónák között, kiváló hely a főzésre, kommunikációra és a visszavonulásra is.

 

 

 

Ballerina FENIX 4901 konyha

 

A Ballerina FENIX 4901 konyha a jövőt idézi. A fekete-fehér klasszikus kombinációja a Fenix szuper matt felületben. A BlackLine design a japán bútorstílusból származik, és egy bizonyos Zen hangulatot hoz a konyhába - ennek megfelelően a nyitott rakodó pult kialakítása alkalmas a nappali térnek. Az álló szekrények folyamatos felülete eleganciát biztosít, a kényelmet a fali szekrények elektromosan nyílló frontjai adják.

 

 

Ballerina CONTURA B 5899 konyha

 

Ballerina CONTURA B 5899 konyha akár iroda is lehetne. Férfiasan visszafogott modern, mikor a feketéhez kontrasztként egy szabadonválasztott kedvenc fiatalos színt teszünk, s teljesen személyre szabottá teszi munkaterünket. A frontlapok szélei, mint ahogy neve is mutatja, érdekesen kontúrosra martak -élfóliamentes, gyönyörű profilú-, felülete mikrostruktúr matt (10-szeres megmunkálással előállított) minőségi festett lakk, mely (RAL színskála szerint) bármely színben rendelhető (Contura-S 5099). A felár nélküli előgyártott 12+7 színéből láthatjuk még itt a feketét (Contura-S 5094), s hogy még elegánsabb és kontrasztosabb legyen a tér, polcokként és étkezőpultként megjelenik a Nebraska Tölgy dekor (TOP 1336) is, mely akár furnér is lehetne. A végighúzott pult könnyeddé, elegánssá teszi a szigetet, hívogatja a vendéget egy kis főzés közbeni csevejre.

 

 

Ballerina FLAIR S 40095 konyha

 

Ballerina FLAIR S 40095 konyha a mikrostruktúr lakk felületű Arte-S grafitfekete (Arte-S XL 3295) és hófehér (Arte-S XL 3246) frontok kombinációja. A konyha titka a gyönyörű átgondolt praktikus részletekben rejlik: Line 45, az új elegáns 45 fokban hátulról lemart, így kényelmes, no és fadekor(!) fogantyúcsatornával. A süllyesztett elem , csak mint design, szépen befordul, a sziget oldalain is végigfut! Ezzel együtt igen látványos az új modern lamellás lábazatdesign is (Z 33 SOLO). Átlátható a rend, elegáns és praktikus ha a belső fiókok üvegezett előlapot kapnak. A felső szekrény alatti indirekt és erős fényt adó ledvilágító (LED-VELA), acélszínű íves elegáns kis polc is egyben! A munkalapba be van süllyesztve mosogató-teregető tálca… Liftboy a felső szekrényben, vagyis az egy könnyed mozdulattal a magasból lehúzható belső polcok. Minden elérhető sámli nélkül!

 

 

Ballerina SMART 4041 konyha

 

Az ötletgazdag napfényes kis konyha. Az achátfehér Ballerina SMART 4041 fényes akrillapok tágítják és fényesebbé teszik a teret. A lap élképzése fózolt, ami még inkább üveg hatásúvá teszi a lapot. Ám nem csak nemes fénye, hanem rendkívüli ellenállósága és könnyű tisztíthatósága miatt is hasonlít az üvegre. Ezt a keménységet a fali burkolatként és munkalapként is használt rusztikus fenyő (TOP 1491 Wildeiche) melegsége oldja. Az ülősarok szervesen kapcsolódik a konyhabútorhoz, mint a leghelytakarékosabb megoldás, egyszerűen egy körbefutó polc, mely még a nagy ablakot is bekomponálja, a zöldet is behívja. A konyha rendkívül levegősre van tervezve, nem zsúfolt, mégis mindennek meg van a helye. A felsőszekrény liftajtaja soha sincs útban. A mosogatás körüli eszközök is eltüntethetőek egy trükkös tolóajtó segítségével. A főzőlapba beépített páraelszívás szabadon hagyja a felső szekciót, és nem utolsó sorban a legújabb leghatékonyabb páraelszívó technika.

 

 

Ballerina RESOPAL 3416 konyha

 

A Ballerina RESOPAL 3416 konyha a tiszta funkcionalitás öszpontosított példája. A tisztaság a mindent bíró magasfényű hófehér Resopal frontokkal biztosított. A Resopal 3416 ütés és kvarcálló, a kémikáliáknak is ellenálló könnyen tisztántartható. A szürke (isodara beige 9326) hátterek kiemelik a tisztaságot és a tér díszét, az Angela Schiewer által tervezett RITZENHOFF Design-ajtólapokat.

 

 

Ballerina BERGEN 6225 konyha

 

A Ballerina BERGEN 6225 konyha a puritánizmus és a nosztalgia közti egyensúly. A klasszikus keretes faajtók fogantyúmentes rendszerben, feketében. A keretes fekete tölgy furnér (Bergen 6225) vagy helyette a a keretes struktúrált fadekor (Frame 3344) párosítva a rusztikus feketekő falburkolattal, a főzőlap hátfalának cirádás motívumaival (N 925 Barock digitális nyomás) egyszerre nosztalgikussá és értékes modernné teszik az építettpolcú látványos borhűtővel magalkotott konyhát.

 

 

Ballerina RESOPAL INOX 4054 konyha

 

Egy rozsdamentesacél konyha? A Ballerina RESOPAL INOX 4054 látványában rozsdamentes, de ápolásában jóval egyszerűbb karc és foltmentes, vegyszerálló, győztes Resopal fejlesztés. A legegyszerűbb tiszta formákkal: egy fogantyúmentes (tip-on rendszerű) acéltömb-sziget, egy acél kamraszekrénytömb hosszú acélfogantyúkkal osztva, s mellette az alsószekrény felsőszekrény nélkül, levegősre hagyva: az acélsínekkel tagolt hátfal előtt szépen érvényesül az acél páraelszívó és a sínekre akasztott eszközök, designok.

 

 

Ballerina HIGHLINE 7250 konyha

 

Ballerina HIGHLINE 7250 konyha, valódi üveg frontlapokkal, az üveg szerelmeseinek! E prérium fehéren túl még 4 féle világos és fekete színben elérhető. Itt kiegészül a kubanit front- és korpuszszínnel (Top 1186), mely egy olyan eltalált szín, amely bármihez illik, egy semleges lap visszafogott csillámokkal, fémes fénnyel. A pultok hátsó oldala a nappali felé lépcsőkkel, polcokkal oldódik, muszáj odaülni!

 

 

Ballerina RESOPAL 3436 konyha

 

A Ballerina RESOPAL 3436 konyha vidám fiatalos, a gyermekekkel is elbíró, ellenálló hófehér extramatt és a TOP 1376 meleg napsugár színekkel. Itt a sziget alacsony felétől a gyerekeknek is meg van a helye! A gyermekek polcának tolóajtajaival különösen szép színkompozíciókat alkothatunk! A fémszínű lábazat lendületesen fut tova és komponálja be az ablakot is az oldalról megnyitott bútorba. A tükrök futurisztikusan oldják bővitik a teret. A kompozícióhoz elengedhetetlen a vidám sárga mintás tapéta! A hygiéniát és kényelmet szolgálják a fedhető fiókok, a különböző ajtók belsejére rögzített tárolók, a magasból lehajtható polc (Liftboy).

 

 

Ballerina SKY 3450 konyha

 

A Ballerina SKY 3450 konyha a 3. árkategóriás Sky lapok a 4. árkategóriás Smart család extra üveghatást biztosító fózolt élképzése helyett a standard élfóliát kapják, de ugyanaz a magasfényű akril látható a homlokfelületén. A prérium-fehér RITZENHOFF Design konyhát Michal Shalev tervezte. Ilyen gyönyörű lehet, mikor a konyha után tervezik a házat.

 

 

Ballerina OPAL-H 5650 konyha

 

A Ballerina OPAL-H 5650 magasfényű fehér konyha egy a 3. árkategóriához képest dupla lakkréteget kapó (450 g/m2) frontlapot láthatunk (5. árkategóriában), mely különlegessége nem az újabb fejlesztésű lakkok időtállósága, hanem a hagyományos lakk szépsége, laponként való, vagyis a homloklap élével való együttes festése, az egyedi gömbölyített él-kidolgozás (radius 3mm). Előregyártva 12 féle színben kapható, de egyedi szín is rendelhető.

 

 

Ballerina TOP 1496 Piemont tölgy konyha

 

A Ballerina TOP 1496 konyha Piemont tölgy hatású, és a Fenix szürke front kombinációja a skandináv puritán stílus vonásait tükrözi. A reggeliző bárból az otthoni irodába - az új konyha nyitva áll mindenki részére. Az egyszerű tölgy egyedülálló megjelenésével és matt kivitelével eleganciát sugároz. A falba süllyesztett Fenix szürke ​​álló szekrényei, könnyen kezelhetőek és rengeteg tárhelyet biztosítanak. A kávégép fölött a kávéfőző ideális hozzáférést biztosít a kávéhoz és a teához. A konyhai készülékek tárolásához külön helyiség van a sütő alatt.

 

 

Ballerina TOP 1421 konyha

 

A Ballerina TOP 1421 konyha a fehér és a bükk klasszikus kombinációja. A dekoratív természetes stílusnak és nyított polcrendszernek köszönhetően ez a kombináció modern megjelenést kapott. A tolóajtók mögött feltáruló nyitott bükk polcelem kitünő tárolóhelyet biztosít. Az iPad fényforrással megoldott nyitott polcokra a tárolni kívánt konyhai eszközök könnyedén helyet talál. A sarokelemmel ellátott alsó szekrény rengeteg helyet biztosít az edények és számos kiegészítők részére.

 

 

Ballerina OPAL 5699 sárga konyha

 

A Ballerina OPAL 5699 sárga konyha a magasfényű lakkozott felülete elegáns megjelenést kölcsönöz. A magasfényű frontajtók a szintén magafényű magnólia fehér korpusszal növeli az elegáns megjelenést. Ez a konyha könnyed, már-már szinte lebeg, hála a tükörfényes lábazatnak, amely szintén megjelenik az állószekrények oldalán is. Az elegáns, vékony konyhapult felületén megjelenő csillogó tükröződés emeli látványt. A szekrény és a polc (ballerina specialitás) funkciók egyesítése érdekes hatást eredményez.

 

 

Ballerina RESOPAL 3431 konyha

 

A Ballerina RESOPAL 3431 delfin-szürke konyha fényes felülete megfelel az új szürke, pasztell szín trendnek. A Hemlock fenyő mintás munkapult és lábazat ellentétben áll a hűvös, átlátszó delfin-szürkével, és melegebbé teszi a konyhát. Az egyenes formavilágú elrendezés könnyed és áttekinthető, itt minden elérhető távolságban van. A beépíthető sütő és a kávéfőző egy érdekes új megjelenítése, mindkettő előtérbe kerül.

 

 

Ballerina TOP 1351 konyha

 

A Ballerina TOP 1351 matt hófehér konyha a kiwi zöld és az óceán kék színű polcelemekkel kombinálva lehetővé teszik a konyha különleges megjelenését. Az alsó szekrényelemek az új színes design polcelemekkel vannak felszerelve, amely széles választékban, különböző magasságban és szélességben kaphatók. A konyhapult és a faliszekrények között lévő piros pepperoni képekkel ellátott üveg hátfal panel remek ötlet egy fiatal család számára, megjelenésében egy mediterrán konyhára emlékeztet.

 

 

Ballerina HIGHLINE 7246 konyha

 

A Ballerina HIGHLINE 7246 fényes hófehér konyha. A Ballerina által öt évvel ezelőtt bevezetett highline üveg még mindig klasszikus az ügyfelek számára, akik valami egyszerűt, valami tartós dolgot keresnek, és valami olyat, ami soha nem megy ki a divatból. Az HIGHLINE üveg ajtófrontok minden méretben elérhető bármilyen fogantyúval, úgyanis minden egyes konyhát egyedileg gyártanak. Az üveg frontok méretre vágott, fúrt, lakkozott, majd edzett. Az üveg élei ferdén metszettek ezáltal védik az üveget a sérülésektől. A konyhapult és a faliszekrény között lévő Angela Schiewer által tervezett RITZENHOFF design hátsó falipanelje hozzáadott értéket képvisel.

 

 

Ballerina TOP 1456 füstölt tölgy konyha

 

A Ballerina TOP 1456 füstölt tölgy konyha fehérrel kombinálva akár egy városi apartmanban vagy bungalóban, minden szoba levegős, nyitott és modern stílusú, megannyi tárolóegységekkel vagy nyitott polcelemekkel. Ez a design stílus ideális tárolóhelyet biztosít az élet sok apróságának. Ugyanakkor a hobby szakács funkcionális konyhája.  A sziget közepén található növények kiemelt figyelmet kapnak. A beépített világítás megduplázza a növények élettartamát, és hosszabb ideig frissen tartja őket. 

 

 

Ballerina BASEL 6930 konyha

 

 

A Ballerina BASEL 6930 Nebraska tölgy furnér konyhája maga a természet kifejezése. A rusztikus Nebraska tölgyfa ajtói a frissen vágott fára emlékeztet, amelynek fiatalos és fényes hatása van. Az összkép egy tartós értékes jelleget sugároz. A klasszikus vázszerkezetek modern új értelmezést kaptak. Az egyszerű, klasszikus dizájn üvegelemekkel és a rusztikus beépített páraelszívóval ötvözi a konyhabútort, amely által egy romantikus kisugárzást ad, és életre kelti a konyhát.

 

Termék, orientáció.

Európában a Ballerina rendelkezik legnagyobb ajtó (458 féle) és korpusz kínálattal (26+27). A standard ajtó frontokat nagyon kedvező ár-érték arányban kínálják.

Ballerina mélyfiók rendszer részlet

A standard áron belüli felületében pl. a struktúrált és digitális nyomtatású futószálas fautánzat dekorja díjat is nyert. Standard választható szekrény mélységük: 340mm, 455mm, 555mm, 705mm (!), a függőleges 13 cm-es raszterben is gyakorlatilag bármi lehetséges, rendkívül mobilis gyártmány. (A lábazat 10 és 25 cm között lehet, bárhol.) A fiókok oldallapjai lehet üveg vagy acélfelület, a fiók por elleni szigeteltsége és a finom, fékezett záródás alapkövetelmény. Különlegesség, hogy a szekrények korpusza, ill. belseje is 15 féle homogén szín és 11 féle fadekor lehet, akár egyszínben az ajtókkal!

Gyártanak furnérozott, igazi fából készült ajtókat natúr vagyis lakkos és festett felületképzéssel is, továbbá különleges felületeket is (szálcsiszolt acél, struktúrált arany, kerámia és kőutánzat. Ballerina a konyhabútorok kategóriájában a digitálisan nyomtatott ajtófrontjaival 2014-ben "BMK Innovationspreis" innovációs első helyezett díjat nyert.

Ballerina konyha - digitálisan nyomtatott felület