Forgalmazott márkák

BallerinaBlanco, Bosch, Cata, Davoline, Dunavox, Elica, Evido, Faber, Falmec, Franke, Galvamet-Exclusive, Galvamet i-Style, Hitachi, Impuls, Insinkerator, Jura, Kdesign, Liebherr, Livinox, Mekappa, Miele, NEFF, Nodor, Ritter, Silverline, Sirius, SMEG, Whirlpool 

Kiemelt ajánlatunk

Blanco gránit mosgató akció

Elérhetőség

CÍMÜNK:
H-1142 Bp., Tahi u. 97-101. 22. ép.

GPS: 47.532894, 19.093397
Tel/Fax: +36-1-239-2996
Mobil: +36-20-402-8803
E-mail: info@dt2000.hu

NYITVA TARTÁS:

Hétfő-Péntek 10:00-18:00h

Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

Kövessen a Facebook-on is!

Aktuális videó

Ballerina konyháról bővebben

Ballerina logo

A német Ballerina konyhabútor gyár az 1950-es években alakult a kelet Westfalia tartomány Rödinghausen városában, amely a hetvenes évektől már kizárólag konyhabútorra specializálódott. A cég családi vállalkozás, közepes méretű vállalat, amely saját image-el rendelkezik, csak az egyéni vásárlókra fókuszál. Ballerina gyár mára közel évi 25.000 darab kiváló minőségű konyhabútort állít elő, ebből több mint 50%-ot exportra a világ számos országába. A cég jelenleg 30.000 négyzetméteres gyár-területen közel 300 munkatárssal dolgozik, forgalmuk meghaladja az évi 50 millió eurót. Csúcstechnológiájú gépparkjukat évente folyamatosan megújítják.

 

2017-2018 Németország kedvenc konyha márkája

A legkedveltebb német konyhabútor márka.

A német vásárlók megítélése szerint 2017-2018-as évi felmérésében a Ballerina-Küchen első helyet szerzett. A Deutschland Test és a FOCUS Money megerősítése szerint: a Ballerina-Küchen Németország egyik legkedveltebb márkája. Egy németországi fogyasztói tanulmányban a céget "Vásárlók kedvence 2018"-ként, az 1. helyre választották, elnyerte az arany díjat.

 

Ballerina EDITION 2716 konyha részlet

Ballerina minőség, környezetbarát gyártás.

A Ballerina által használt anyagainak minősége meghaladja az átlagos iparági szabványt, köztük a tömör faanyagot, a 22 mm vastag polimerrel fóliázott homloklapot és a kemény belső karosszéria bevonatokat.

Minden konyha a Nürnbergi LGA-Qualitätsservice GmbH GS-minőségi bizonyítvánnyal ellátott.A "toxproof-tanúsítvány" garantálja, hogy a gyártási folyamat alacsony kibocsátású, továbbá a bútorok nem bocsátanak ki káros anyagokat a levegőbe.

A forgácslapok az emissziós E1 kibocsátási kategória határértékei alatt vannak, a DIN68761 és a DIN68765 szabványnak megfelel (veszélyes anyagok szabályozása és érvényes ETB-irányelvek).

 

Díjak, Design Award díjas "Y" konyha.

A Ballerina-Küchen 2018-ban elnyerte a német szakértői zsűritől a German Design Award dijat. A German Design Council 2018 zsűrije megerősíti: A Ballerina konyha olyan innovatív termékekket gyárt, amelyek úttörő szerepet játszanak a nemzeti és nemzetközi formatervezési körökben. Az "Y"-konyha újra bebizonyította, hogy a konyha - különösen a főzőszigetek - a ház központi eleme. A German Design Award világszerte az egyik legismertebb formatervezési verseny, és jó hírnevet élvez a mesterségek körében. Az a cég amely a Design Award díjat nyert méltán lehet bűszke, mert sikeresen bebizonyította, hogy legjobb a szakmában.

Design Award díjas Ballerina Y konyha

 

 

Termék, orientáció.

A Ballerina konyhák megtervezése és gyártása három fő szempontot tart fontosnak az ügyfél szemszögéből: az egyéniség, az egyszerűség és a praktikusság. Főként jellemző a vevő központúság, a kifinomult minőség az egyedi gyártás során és az eredeti ötletek.

        

Európában a Ballerina rendelkezik legnagyobb ajtó (458 féle) és korpusz kínálattal (26+27). A standard ajtó frontokat nagyon kedvező ár-érték arányban kínálják.

Ballerina mélyfiók rendszer részlet

A standard áron belüli felületében pl. a struktúrált és digitális nyomtatású futószálas fautánzat dekorja díjat is nyert. Standard választható szekrény mélységük: 340mm, 455mm, 555mm, 705mm (!), a függőleges 13 cm-es raszterben is gyakorlatilag bármi lehetséges, rendkívül mobilis gyártmány. (A lábazat 10 és 25 cm között lehet, bárhol.) A fiókok oldallapjai lehet üveg vagy acélfelület, a fiók por elleni szigeteltsége és a finom, fékezett záródás alapkövetelmény. Különlegesség, hogy a szekrények korpusza, ill. belseje is 15 féle homogén szín és 11 féle fadekor lehet, akár egyszínben az ajtókkal!

Gyártanak furnérozott, igazi fából készült ajtókat natúr vagyis lakkos és festett felületképzéssel is, továbbá különleges felületeket is (szálcsiszolt acél, struktúrált arany, kerámia és kőutánzat. Ballerina a konyhabútorok kategóriájában a digitálisan nyomtatott ajtófrontjaival 2014-ben "BMK Innovationspreis" innovációs első helyezett díjat nyert.

Ballerina konyha - digitálisan nyomtatott felület