Forgalmazott márkák

BallerinaBlanco, Bosch, Cata, Cremesso, Davoline, Elica, Falmec, Galvamet-Exclusive, Galvamet i-Style, Gorenje, ICF, Impuls, Insinkerator, Jura, Kdesign, KitchenAid, Liebherr, Livinox, Mekappa, Miele, Nodor, Silverline, Sirius, SMEG, Whirlpool 

Kiemelt ajánlatunk

Blanco gránit mosgató akció

Elérhetőség

CÍMÜNK:
H-1142 Bp., Tahi u. 97-101. 22. ép.

GPS: 47.532894, 19.093397
Tel/Fax: +36-1-239-2996
Mobil: +36-20-402-8803
E-mail: info@dt2000.hu

NYITVA TARTÁS:

Hétfő-Szerda 10:00-18:00h

Csütörtök 10:00-19:00h

Péntek 10:00-18:00h

Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

Kövessen a Facebook-on is!

Aktuális videó

Szavazás

Rusztikus vagy modern minimalista konyhabútor tetszik Önnek?
Rusztikus konyhabútor
Modern minimalista konyhabútor

Hírlevél

Fórum

Nincsenek témák!

Ballerina konyhabútor

Ballerina gyár

A német Ballerina konyha a konyhabútor vezető gyártói közé tartozik. Mi teszi Őket sikeressé? A technológia, a minőség és a formatervezés legmagasabb követelményei.

A kelet Westfalia tartomány Rodinghausen városában székelő német bútorgyár az ötvenes években alakult bútorgyártó cég a hetvenes években konyhabútorra specializálódott. Ballerina konyha gyártó mára közel évi 25.000 darab kiváló minőségű konyhabútort állít elő. A cég jelenleg 30.000 négyzetméteres gyár-területen 270 munkatárssal dolgozik, forgalmuk meghaladja az évi 50 millió eurót. 

A Ballerina konyhák megtervezése és gyártása három fő szempontot tart fontosnak az ügyfél szemszögéből: az egyéniség, az egyszerűség és a praktikusság. Mindazok számára, akik otthonukban központi lakásként tekintik a konyhát, a Ballerina konyhái innovatív és végtelen lehetőségeket kínálnak.

 

Ennek egyik ékes példája a matt fehér XL 3399 Y konyhabútor. Egyre népszerűbbek a nagy terű, egybe nyított szigettel kombinált megoldások. A Berlini Michael Hilgers tervező logikus lépést tett. Az Y konyhája olyan forradalmi megoldás, amely összekapcsolja a kulcsfontosságú tevékenységi területet, miközben megnyitja a tér új érzését. Az étel előkészítése, főzés, mosogatás és tárolás - az Y-t ésszerűen átgondolt minden irányban és ügyel minden minden részletre.

Ballerina Y konyha

 

Ballerina FRAME konyha

Vissza a gyökerekhez. A FRAME klasszikus, keretes világos ajtó front vintage stílusban. A keretezett front megjelenése, úgy tűnik mintha kézzel festették volna. Az érzéki világos szín és a klasszikus-romantikus design, jelenleg különösen kedvelt a fiatal hölgyek körében. A ftancia Riviéra Maison stílust testesíti meg, amely olyan érzés, mintha egy francia vidéki házban élnénk.

 

Ballerina HIGHLINE konyha

Impozáns megjelenés és luxus anyagok. Ez jellemzi a modern klasszikus HIGHLINE konyhát. A piacon elérhető legmagasabb színvonalú üvegfront. Elegánsan kidolgozott keretek nélküli üveg front, fogantyú nélküli konyhákhoz és minden egyéb változathoz. Az elegáns konyha és a nappali azonos stílusban tervezve üveg fronttal kiegészítve értékes, valódi amerikai dió fa részletekkel.

 

Történelem és elegancia klasszikus stílusban ez jellemzi a GALA 7010 konyhát. Luxus anyagok modern formába öntve mindez high-tech tulajdonságokkal. Elegancia és szenvedély ez a két tulajdonság jellemzi ezt a klasszikus stílust. Arannyal díszített, kasírozott előlapok és pilaszterek hangsúlyozzák a látványt. A BlackLine termékcsaládból származó sziget elem kézzel készült lakkozott előlapjai emelik a fényűzést és a csillogást. Látványa olyan, mint egy tömör aranyblokk. A legelegánsabb anyagok művészien kivitelezve a GALA 7010 konyhában.

Ballerina GALA konyha

 

Ballerina SHERWOOD konyha

A Sherwood 2036 tölgyfa hatású konyha, megjelenésben a valódi fából készült bútorra emlékeztett, valójában az ajtófront fekete színű lakkfestékkel kezelt, többrétegű melamingyanta szerkezet, amely kiváló minőséget biztosít és nagy mértékben ellenálló. A háttérben lévő álló szekrények kitűnő tároló egységek, a fogantyú nélküli keretes előlapokkal burkolt szigetpult hasznos munkaterülete a konyhának. A Ballerina konyhák egyik jellegzetessége, a fogantyú nélküli keretes frontok, amely minden háziasszony kedvence.

 

A BlackLine konyha termék család egy olyan mestermű, amely a minőség és a klasszikus design kombinációja. Az OPAL-H 5656 konyha a matt és fényes felületek kombinációja mutatja a kiváló minőségű formavilág karaktereit. Mindazok számára, akiknek az átlagos már nem elég. Aki még többet akar, a jobbnál is a jobbat, alegjobbat. Többet, mint egy konyha. Az egyszerű tökéletesség megtestesítője: köszönhető a puritán formavilágnak, a kiváló minőségű anyagoknak és a precíz kivitelnek. Ez jellemzi a BlackLine termékcsaládot.

Ballerina OPAL-H konyha

 

Ballerina TOP 1211 konyha

Castell tölgy az új trendi dekoranyag, a Ballerina TOP 1211 tölgy hatású konyhája kiválóan bemutatja a nappali és a konyha együtt egy egységet alkot. A végeredménynek köszönhetően egy tömör tölgyből készült ácsmester remekművet mutat be, amelyet a hátsó fali tárolóegység elrendezése megerősít. A konyha sziget 20 cm széles robosztus oldalpanelei hangsúlyozzák a fa szilárd hatását. A sziget ideális kombinációja a fogantyú nélküli egységek és az álló szekrények fogantyúval ellátott egységeinek. A Castell tölgyfa dekor szekrényvázak anyaga szilárd és rendkívül egyszerű tisztántartani.

 

Egy kényelmes konyha Bauhaus stílusban. A TOP 1466 konyha beton hatású ajtófrontja kiváló kombinációja a grafit fekete környezetben és a valódi tölgyfalap burkolatával. Ez a konyha a klasszikus Bauhaus stílusban a puritán egyszerűség és a funkcionalizmus megtestesítője, amely jelenleg nagyon trendi. A Bauhaus stílus egyik legfontosabb tervezési eleme a funkcionalitás; ennek megfelelően a sok kényelmet nyújtó elem ébrenlétre buzdítja a szükségletet, még a fiatalabb embereknél is.

Ballerina TOP konyha

 

Ballerina SMART konyha

SMART 4031 a csillogó elegancia. A hófehér fehérebb, a fehérnél, de nem tűnik keménynek és ridegnek. A foganytú nélküli design, a letisztult vonalak és a hófehér frontnak köszönhetően ez a konyha praktikus és hatékony megjelenésű. Az anyag: a Smart glass, az üveg tulajdonságaival azonos, továbbá egyedileg is elkészíthetők. Megjelenésében úgy tűnik ez a konyha üvegből készült, tartós és könnyen tisztántartható, és ennélfogva olyan egyszerű, mint az üveg.

 

FEEL-B 40299 a bársony lakkozású laguna zöld front. Az időtálló megjelenés trendi színekben. Ebben a konyhában kombinálva jelenik meg az időtlen stílus, a maximalista praktika és a funkcionalitás. A süllyesztett fogantyúk és a szekrényvázak úgyanabból a bársonyosan lakkozott anyagból készültek. A praktikus fa palacktartó és a formatervezett kihúzható tároló ládák csakúgy vonzzák a tekintetett.

Ballerina FEEL-B konyha

 

Ballerina MILANO konyha

MILANO 2850 a klasszikus konyha elegáns matt köntösben. Prémium fehér ajtófront elegáns matt kerettel. Számos hölgy álma egy ilyen klassszikus konyha. Egyszerű elegancia a széles keretnek köszönhető, a hosszú fém fogantyú pedig modern megjelenést kölcsönöz. A nappaliban lévő üveges egységek praktikusak, a bárpultos szekrény a fiókokkal kézreeső. 

 

ARTE-B 3389 delfin szürke, bársony lakkozású konyha, puritán egyszerűsége csakúgy vonzza a tekintet. A háttérben elhelyezett 4 méter széles csúszó ajtóval ellátott egység egy komplett kamraszekrény. Az ajtó mögött található polcos és fiókos elemknek köszönhetően jól áttekinthető és könnyen hozzáférhető. Lenyűgöző látvány az előtérben helyet foglaló szigetegység, köszönhető a fogantyú nélküli frontoknak. A fiókok kihúzása és az ajtók kinyitása a TIP-ON technológia segítségével könnyen megoldható.

Ballerina ARTE-B 3389 konyha

 

Ballerina TOP 1481 konyha

A TOP 1481 mammut tölgyfa hatású konyha, rusztikus purizmussal hódít! A rusztikus, világos, új dekor mamut tölgy előlap, a fekete színnel kombinálva erőt, tartósságot és kézművességet sugároz. A fekete színnel való kombináció modernitást és eleganciát kínál. A konyha a nyitott "Smart Cube" polcrendszer kialakításnak köszönhetően, puritán egyszerűséget sugároz. A nyított polcos egység az összes konyhai eszközhöz való gyors hozzáférést biztosít.

 

A nappalival egybenyított SKY 3496 magasfényű szürke konyha, jól átgondolt egységei megfelel a mindennapos munkálatokra. A szabadon álló szigetegység a funkcionális főző / előkészítő elemek, az álló tárolószekrények és a függesztett mosogatórész több, mint egy konyhabútor. Az étkező és a nappali szerves elemei is egyben. A sziget mellett lévő kis bárpult szinte hívogatja az embereket, hogy főzés előtt elfogyasszanak egy finom koktélt.

Ballerina SKY 3496 konyha

 

Ballerina ROYAL 7650 konyha

A ROYAL 7650 fehér magas fényű klasszikus konyhabútora a legmagasabb minőségű osztályba tartozik - amely soha nem megy ki a divatból. A magasfényű hét rétegben lakkozott ajtófront a legelegánsabb megjelenést biztosít. A német kézművesség garancia a makulátlan fényes és tökéletes ajtófrontok felületkezelésének. 

 

Vidámság és élet jellemzi a Ballerina FRAME 3364 bükk hatású klasszikus konyhabútorát. Egy konyha, ahol egyszerűen én, önmagam lehetek. A fiatalos romantika szellője, modern környezetben. A keretes bükk frontok finom hangsúlyt kapnak a kasmír textilburkolat ölelésében.

Ballerina FRAME 3364 konyha

 

Ballerina PROFI LINE 4450 konyha

Ballerina PROFI LINE 4450 prémium fehér üveg konyhabútor maga a design és a tiszta luxus. A klasszikus tervezésű konyha, amely remekü ötvözi a jó dizájnt a funkcióval és a megannyi tároló egységgel, a minőségi felhasznált anyagoknak köszönhetően értéket és stílust sugároz. Az üveg és a kő két értékes anyag ami tökéletesen kiegészíti egymást. A konyhabútor egyedi jellegét és formatervezését a Marie Peppercorn RITZENHOFF design ajtóinak köszönheti. Retro jellege az 1950-es évekre emlékeztet, mégis szokatlanul modern.

 

A Ballerina OPAL 5699 royal piros lakkozott, magasfényű konyha maga az elegancia a legkifinomultabb formában. A royal piros egy új szín, melyet az élénk Coca Cola piros színe inspirált. A konyha a kiváló minőségű prémium fehér furnérral kombinálva egyszerre eleganciát és könnyedséget sugároz. A SWAROVSKI® ELEMENTS termékcsalád fogantyúinak köszönhetően a furnérozott fehér bútor egységeknek extra értéket kölcsönöznek.

Ballerina OPAL 5699 konyha

 

Ballerina RESOPAL 3821 konyha

A Ballerina RESOPAL 3821 hófehér és sötét kerámia hatású konyha. Az eredeti Resopal előlapokkal ellátott Ballerina konyhák a legkedveltebb és a legtöbbet forgalmazottak immár hat éve. A kerámia hatású Resopal frontok főbb jellemző tulajdonságai: ütésálló, karcolásálló, vegyszerálló és hőálló. Ezen tulajdonságainak köszönhetően ez a konyha hasonló a valódi kerámiafronttal, de a főbb előnye, hogy mindenféle méretben és speciális konstrukcióban elérhető, és megfizethető. A két színárnyalat a hófehér és a sötét ideális kombináció, a fehér előlap mágneses tábla funkcióval is megrendelhető.

 

A Ballerina EDITION 2706 Y új formában. Az Y konyha forradalmian új funkcionális megoldás, mikor is egy szigeten belül oldjuk meg a teljes konyhai előkészítést és főzést úgy, hogy akárhány ember elfér körülötte, s mégis mindenkinek minden kézre áll. Nagycsaládosoknak ideális, s kifejezetten gyermekbarát a nem koszolódó, könnyen tisztítható DirectLack felület, mely itt prémiumfehér és az extrém bronz festői felülettel jelenik meg. Ugyanez a festői felület sötét szürkében is rendelhető a magasfényű felületek kedvelőinek.

Ballerina EDITION 2706 Y konyha

 

Ballerina EDITION 2716 konyha

A magasfényű kárminpiros EDITION 2716 konyha a ház szíve. Kontrasztok játéka, maga a dinamika, az életérő. A DirectLack karcálló, időtálló, nem piszkolódó és könnyen ápolható. A magasfényű kárminpiros kontraszt a matt feketével (PUR 2641-2644), igen elegáns az őt körülvevő fehérségben. Az ablak előtti nagy alacsony sziget egyben ülőalakalmatosság és tárolóegység, dekoratív térélménnyel finoman szeparálja a konyhát.

 

A kiváló tervezés esszenciája - a nyitott terű konyha. A Ballerina TOP 1496 piemont tölgy mintás konyhája erre remek példa. Az otthoni nyüzsgő világunk központi része a sziget amely, tökéletes a terek összekapcsolásához. Ez az a hely ahol a az étel előkészítés, a főzés, a tálalás és az elfogyasztása történik. Miközben a család megossza a napi élményeit, és tervezgeti a jövőt egy finom vacsora mellet. A sziget, mint egy hídfő működik a különböző zónák között, kiváló hely a főzésre, kommunikációra és a visszavonulásra is.

Ballerina TOP 1496 konyha

 

Ballerina FENIX 4901 konyha

A Ballerina FENIX 4901 konyha a jövőt idézi. A fekete-fehér klasszikus kombinációja a Fenix szuper matt felületben. A BlackLine design a japán bútorstílusból származik, és egy bizonyos Zen hangulatot hoz a konyhába - ennek megfelelően a nyitott rakodó pult kialakítása alkalmas a nappali térnek. Az álló szekrények folyamatos felülete eleganciát biztosít, a kényelmet a fali szekrények elektromosan nyílló frontjai adják.

 

Ballerina CONTURA B 5899 konyha

Ballerina CONTURA B 5899 konyha akár iroda is lehetne. Férfiasan visszafogott modern, mikor a feketéhez kontrasztként egy szabadonválasztott kedvenc fiatalos színt teszünk, s teljesen személyre szabottá teszi munkaterünket. A frontlapok szélei, mint ahogy neve is mutatja, érdekesen kontúrosra martak -élfóliamentes, gyönyörű profilú-, felülete mikrostruktúr matt (10-szeres megmunkálással előállított) minőségi festett lakk, mely (RAL színskála szerint) bármely színben rendelhető (Contura-S 5099). A felár nélküli előgyártott 12+7 színéből láthatjuk még itt a feketét (Contura-S 5094), s hogy még elegánsabb és kontrasztosabb legyen a tér, polcokként és étkezőpultként megjelenik a Nebraska Tölgy dekor (TOP 1336) is, mely akár furnér is lehetne. A végighúzott pult könnyeddé, elegánssá teszi a szigetet, hívogatja a vendéget egy kis főzés közbeni csevejre.

 

Ballerina FLAIR S 40095 konyha a mikrostruktúr lakk felületű Arte-S grafitfekete (Arte-S XL 3295) és hófehér (Arte-S XL 3246) frontok kombinációja. A konyha titka a gyönyörű átgondolt praktikus részletekben rejlik: Line 45, az új elegáns 45 fokban hátulról lemart, így kényelmes, no és fadekor(!) fogantyúcsatornával. A süllyesztett elem , csak mint design, szépen befordul, a sziget oldalain is végigfut! Ezzel együtt igen látványos az új modern lamellás lábazatdesign is (Z 33 SOLO). Átlátható a rend, elegáns és praktikus ha a belső fiókok üvegezett előlapot kapnak. A felső szekrény alatti indirekt és erős fényt adó ledvilágító (LED-VELA), acélszínű íves elegáns kis polc is egyben! A munkalapba be van süllyesztve mosogató-teregető tálca… Liftboy a felső szekrényben, vagyis az egy könnyed mozdulattal a magasból lehúzható belső polcok. Minden elérhető sámli nélkül!

Ballerina FLAIR S 40095 konyha

 

Ballerina SMART 4041 konyha

Az ötletgazdag napfényes kis konyha. Az achátfehér Ballerina SMART 4041 fényes akrillapok tágítják és fényesebbé teszik a teret. A lap élképzése fózolt, ami még inkább üveg hatásúvá teszi a lapot. Ám nem csak nemes fénye, hanem rendkívüli ellenállósága és könnyű tisztíthatósága miatt is hasonlít az üvegre. Ezt a keménységet a fali burkolatként és munkalapként is használt rusztikus fenyő (TOP 1491 Wildeiche) melegsége oldja. Az ülősarok szervesen kapcsolódik a konyhabútorhoz, mint a leghelytakarékosabb megoldás, egyszerűen egy körbefutó polc, mely még a nagy ablakot is bekomponálja, a zöldet is behívja. A konyha rendkívül levegősre van tervezve, nem zsúfolt, mégis mindennek meg van a helye. A felsőszekrény liftajtaja soha sincs útban. A mosogatás körüli eszközök is eltüntethetőek egy trükkös tolóajtó segítségével. A főzőlapba beépített páraelszívás szabadon hagyja a felső szekciót, és nem utolsó sorban a legújabb leghatékonyabb páraelszívó technika.

 

A Ballerina RESOPAL 3416 konyha a tiszta funkcionalitás öszpontosított példája. A tisztaság a mindent bíró magasfényű hófehér Resopal frontokkal biztosított. A Resopal 3416 ütés és kvarcálló, a kémikáliáknak is ellenálló könnyen tisztántartható. A szürke (isodara beige 9326) hátterek kiemelik a tisztaságot és a tér díszét, az Angela Schiewer által tervezett RITZENHOFF Design-ajtólapokat.

Ballerina RESOPAL 3416 konyha

 

Ballerina BERGEN 6225 konyha

A Ballerina BERGEN 6225 konyha a puritánizmus és a nosztalgia közti egyensúly. A klasszikus keretes faajtók fogantyúmentes rendszerben, feketében. A keretes fekete tölgy furnér (Bergen 6225) vagy helyette a a keretes struktúrált fadekor (Frame 3344) párosítva a rusztikus feketekő falburkolattal, a főzőlap hátfalának cirádás motívumaival (N 925 Barock digitális nyomás) egyszerre nosztalgikussá és értékes modernné teszik az építettpolcú látványos borhűtővel magalkotott konyhát.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.