Forgalmazott márkák

ALNO, Blanco, Bosch, Cata, Cremesso, Davoline, Elica, Falmec, Galvamet-Exclusive, Galvamet i-Style, Gorenje, ICF, Impuls, Insinkerator, Jura, Kdesign, KitchenAid, Liebherr, Livinox, Mekappa, Miele, Nodor, Pino, Silverline, Sirius, SMEG, Wellmann, Whirlpool 

Kiemelt ajánlatunk

Blanco gránit mosgató akció

Elérhetőség

CÍMÜNK:
H-1142 Bp., Tahi u. 97-101. 22. ép.

GPS: 47.532894, 19.093397
Tel/Fax: +36-1-239-2996
Mobil: +36-20-402-8803
E-mail: info@dt2000.hu

NYITVA TARTÁS:

Hétfő-Szerda 10:00-18:00h

Csütörtök 10:00-19:00h

Péntek 10:00-18:00h

Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

Kövessen a Facebook-on is!

Aktuális videó

Szavazás

Rusztikus vagy modern minimalista konyhabútor tetszik Önnek?
Rusztikus konyhabútor
Modern minimalista konyhabútor

Hírlevél

Fórum

Nincsenek témák!

Alno

ALNO 2016-os év újdonságai:                                        ALNO Katalógus innen letölthető

 


ALNOSIGN Lightgrey


ALNOSIGN


ALNOSTAR SIGN Lightgrey


ALNOSTAR SIGN


ALNOCERA Convinta


ALNOCERA


ALNOSTAR CERA Consigo


ALNOSTAR CERA


ALNOPLAN Walnut


ALNOPLAN

 

 

A német gyár az ALNOStar fogantyúmentes új konyhabútora az ALNOSTAR SIGN Lightgrey (világos szürke). A világos szürke színárnyalat az idei év újdonsága, amely az egész front választék palettán megjelenik és egy új színfolt.

 

ALNOSTAR SIGN Lightgrey

 

A magasfényű lakkozott felület lenyügöző, elegáns, megjelenést ad a konyhabútornak. A speciálisan kezelt, lakkozott fényes front öt munkacikluson keresztül éri el a tökéletes magasfényű felületet. Végeredmény ennek köszönhetően teljesen sima, magasfényű kopásálló és könnyen tisztítható.  

 

ALNOSTAR SIGN Lightgrey

 

A fogantyúmentes kivitelnek egyik fő előnye, hogy nincs kiálló fogantyú, amely baleset forrása is lehet. Teljesen sík, síma felületet képez, amely takarítás szempontjából is célszerű, nem utolsó sorban pedig a látvány magáért beszél.

 

 

Az Alno 2016 új kerámia frontja az ALNOCERA Convinta visszaidézi a romantika korát. A sötét kőmintás front felülettel már 5-féle színben érhető el a nagy sikert aratott kerámia konyhabútor.

 

ALNOCERA Convinta

 

A jelenleg rendelhető 4-féle front: Concretto - beton, Nero - fekete, Grigio - középszürke és Avorio - bézs ajtó front mellé jött be újdonságként 2 új ajtó front, a Convinta és a Consigo. Természetes hatásának köszönhetően, kellemes atmoszférát alakíthatunk ki otthonunkban. 

 

ALNOCERA Convinta

 

A népszerű kerámia felület egyik fő előnye, hogy ellenáll minden mechanikai behatásnak. Nagyon magas a karcállósága, gyakorlatilag nem lehet megsérteni. Könnyen tisztítántartható, ellenáll a magas hőnek (max. 1000 C fokig!). Munkapult is tervezhető szín azonos anyagból, amely szintén ellenáll minden fizikai behatásnak. Felülete nem hideg mint a kőé így kedvelt munkafelület. Igazán szép és modern, a mai kor ízlésének megfelelő felület.

 

 

Az Alno másik új kerámia frontja az ALNOSTAR CERA Consigo világos bézs színárnyalat. Az új kerámia szín a Consigo frontja váltja le az Avorio-t. A kimenő konyhabútor idén még rendelhető májusig.

 

ALNOCERA Cosigo

 

A másik kifutó Grigio - középszürke ajtó front szintén májusig rendelhető. A két új idei szín a Convinta és a Consigo-val 4-féle szín marad a kerámia ajtófront pallettán. A négy szín egyaránt elérhető fogantyúval és fogantyú nélküli változatban.  

 

ALNOCERA Consigo

 

A nagy sikert aratott kerámia felület teljes választéka: OXIDE NERO, CONCRETTO, CONVINTA, CONSIGO.

 

Oxide Nero  Concretto  Convinta  Consigo

 

 

 

ALNO 2015-ös év újdonságai:

 


ALNOCERA Concretto


ALNOCERA


ALNOVERA/VETRINA Black/Ultrawhite


ALNOVERA/VETRINA


ALNOSTAR PURE/STAR SMARTLINE Black/Oak


ALNOSTAR PURE


ALNOPEARL Cashmere


ALNOPEARL


ALNOPLAN Oxidgrey


ALNOPLAN

 

 

Az Alno gyár új kerámia frontos konyhabútora az ALNOCERA Concretto. AZ új ajtófrontot 2015 őszén mutatta be a gyár. Ezzel a felülettel már 4-féle színben érhető el a méltán népszerű kerámia konyhabútor.

 

ALNOCERA Concretto

 

Jelenleg rendelhető 4-féle színben: Concretto - beton, Nero - fekete, Grigio - középszürke és Avorio - bézs. Kerámia felület fő előnye, hogy ellenáll minden mechanikai hatásnak. Nagyon magas karcállósága, gyakorlatilag nem lehet megsérteni. Könnyen tisztítható, ellenáll a hőnek (max. 1000 C fokig!).

 

ALNOCERA Concretto

 

Munkalap is rendelhető szín azonos anyagból, amely szintén ellenáll minden fizikai behatásnak. Igazán szép és modern, a mai kor ízlésének megfelelő felület.

 

 

Az új  ALNOVERA-VETRINA Black/Ultrawhite. Fekete-fehér kompoziciója, extravagáns megjelenésű. az új konyha program az ALNO VERA, amely bemutatja a fekete magasfényű fronot: kiváló kontraszt összjátéka, üveg és fém.

 

ALNOVERA-VETRINA Black/Ultrawhite

 

Magasfényű ajtófront, egy rozsdamentes acél keretben. A kompozició az ultra-fehér üveg előlap Alnovetrina és az Alnovera fekete magasfényű front, izgalmas keveréke egy szexi játéka a színeknek (az örök két szín: fekete és fehér - éjjel és nappal).

 

ALNOVERA-VETRINA Black/Ultrawhite

 

Igazán mutatós, és szemgyönyörködtető modern konyha, minden apró kidolgozott részlettel fúszerezve az összhatást.

 

 

Az ALNOSTAR-PURE BlackSupermatt/Sanremo-oak, tölgyfa és matt-fekete kombinációja, felteszi az örök kérdést. Rusztikus vagy modern minimalista? Ebben a kombinációban mindkét stílus megjelenik, de jól kiegészitik egymást.

 

ALNOSTAR-PURE BlackSupermatt/Sanremo-oak

 

A Sanremo tölgyfa frontfelület becsempészi a természetet és ezzel otthonossá varázsolja a légkört. A vízszintes egyenes felületek, finom vonalvezetés a modern minimalista formavilág megtestesítője.

 

ALNOSTAR-PURE BlackSupermatt/Sanremo-oak

 

A supermatt fekete frontfelület teljessé teszi a design-t, a maga fekete matt felületével, amely ujjlenyomatmentes ezzel könnyen tisztántarthatóvá válik a háziasszonyok örömére.

 

 

Az ALNOPLAN Oxydgrey, (oxidszürke) egy új konyhafront az AlnoPlan sorozatból. Az új generációs konyha főbb karakterei: a konyhafront függőleges vonalai finoman hangsúlyozza/felosztja a hatalmas egybefüggő frontfelületet.

 

ALNOPLAN Oxydgrey

 

Az alsó szekrényelemek izgalmas játéka: az álló felületek és a lebegő (akasztott) elemek egyvelege az ALNO FLY EDITION jellegzetessége.

 

ALNOPLAN Oxidgrey

 

Az új ajtófront karakteres színe és ipari jellege jóll ilik a mai modern kortárs enteriőrök világába. A hosszú vízszintes vonalvezetés és a lebegő elemek (FLY EDITION) légiessége könnyeddé és átláthatóvá teszi a kompoziciót.

 

 

ALNO 2014-es év újdonságai:

 


ALNOBRIT Magnolia white


ALNOBRIT


ALNOSHAPE Lightgrey


ALNOSHAPE


ALNOSUND Curry yellow


ALNOSUND


ALNOPRIME Cashmere


ALNOPRIME


ALNOSTAR DUR Fango stone


ALNOSTAR DUR

 

 

Az ALno 2013 őszén mutatta be új klasszikus konyhabútorát az ALNOBRIT-et. Az ALNOBRIT magnólia fehér egy ízzig-vérig hagyományos rusztikus konyha, a vidéki házak stílussos kiegészítője.

 

ALNOBRIT Magnólia fehér

 

A finom részletek, az aprólékos kézmúves elemek, a fakeretes panelek benne a fazettázott részletek felidézik a letünt korok örökségét. Ebben a milliőben rögtön otthonosan érzi magát az ember.

 

ALNOBRIT Magnólia fehér

 

A kovácsolt fém foganytú apró ékszere az összképnek. Az ALNO ezzel az új country stílusú konyhabútorával ismét felejthetetlent alkotott, a romantikus alkatúak kedvenc bútorává válik.

 

 

ALNO 2013-as év újdonságai:

 


ALNOSTAR CERA Grigio


ALNOSTAR CERA


VINTUCINA ALNOSPLIT Vintagegrey


VINTUCINA ALNOSPLIT


ALNOSTAR WOOD Oak


ALNOSTAR WOOD


ALNOFINE Deepblue


ALNOFINE


ALNOPLAN Cashmeregrey


ALNOPLAN

 

 

 

Az Alno 2012-es év újdonsága az ALNOCERA és ALNOSTAR CERA

 

2011 őszén az ALNO AG egy új high-end terméket mutatott be a konyhabútorok piacán: ez a felület a KERÁMIA.

 

 

A 100%-ban természetes anyag az innovációs designt egyesíti a prémium konyha know-how-jával. Az ALNO CERA kerámia felület a karcállóságával, kopásállóságával valamint a könnyen tisztíthatóságával megfelel a nagyon igényes ügyfelek szigorú követelményeinek is.

 

 

A 3 mm vastag kerámia felület használható a frontokon és az oldalborításokon is. Egyedi igények esetén pl. a képen látható páraelszívó külső burkolata is készülhet ugyan ebből az anyagból. Az új design vonal már három új színben és két új változatban kapható: A világos színű OXIDE AVORIO, a sötét színű OXIDE NERO felület fogantyúval (ALNO CERA) és fogantyúmentes változatban (ALNOSTAR CERA) is rendelhető. 2013-tól a közép szürke GRIGIO új szín is rendelhető!

 

 

OXIDE AVORIO       OXIDE NERO       OXIDE GRIGIO

 

 

 

 

 

 

 

ALNO - FLY EDITION

 

 

 

FLY EDITION: Az ALNO új dimenziót nyitott a konyha tervezés területén: a lebegő konyha kialakítás egy új tervezési stílus a high-end design programban: minden ALNO front könnyű és légies: ez a FLY EDITION!

 

Ezzel az új VARIÁCIÓVAL a konyha-design területén az ALNO soha nem látott lehetőségeket nyitott meg az egyedi konyha tervezésben: Az ALNO a szekrény elemeket felemelte egy légies pozícióba és ez a lehetőség az összes FRONT programban rendelkezésünkre áll. Így mindenki megtalálhatja egyedi konyha álmait a korszerű State-of-art design-ban. Az újonnan kifejlesztett hardver-technológia biztosítja a Fly Edition megoldást, melyben az összes konyhaszekrény elem közvetlenül a falra kerül felszerelésre.

 

A 39 és 65 cm magas bázis elemek összefüggően „lebegnek” a föld felett. Ez az új felépítési rendszer lehetővé tesz egy puritán, könnyű konyhaépítészeti megoldást, amelyet jól strukturált, vízszintes vonalak jellemeznek. Az ily módon szabadon tervezhető konyhabútorok vonzó átmenetet képeznek a főzési területről elindulva a nappalin át akár a dolgozószobáig.

 

 

ALNO STAR LINE az EDITION FLY megoldással keverve Egy teljesen egyszerű ötlet! Fogantyúcsatorna helyettesíti a hagyományos fogantyúkat, ez hozza létre a tökéletes egységet az ajtólapok (frontok ) és anyagok, valamint a lebegő korpusz között. Egy igazi csemege. De győződjön meg saját szemével Ön is …

 

 

... a hamarosan megnyilló bemutatótermünkben: Budapest

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.